Uudised Meeskonna hooaja kokkuvõte

Meeskonna hooaja kokkuvõte

Meeskonna hooaja kokkuvõte post thumbnail image

Hooaeg 2023 on Kuusalu Kalevi meeskonnal läbi. Taas mängisime III liiga idatsoonis ja oluliselt edukamalt kui mullu. Kui eelmisel aastal kogusime vaid 1 võidu ja saime hooaja peale 5 punkti, jäädes tsooni viimaseks, siis nüüd õnnestus saavutada 25 punktiga 8. koht.

Peamisteks põhjusteks edukamal hooajal on noormängijate küpsemine ja lisandunud mängijad – meiega liitus mängijaid nii hooaja eel kui ka suvepausil, tekitades olukorra, kus augustikuus mõnele kodumängule ei saanud kõiki mängusoovijaid isegi protokolli märkida.Kui mängupilt oli tihti üsna lubav, siis hetkel meie kõige suurem mure on olnud võimaluste realiseerimine, mis võinuks meile nii mõnedki punktid juurde tuua. Konkurents kohtadele on meeldiv peavalu ja pigem sooviks, et järgmisel aastal oleks rohkemgi meil mänge, kus varumängijate pink lõpuni täidetud. Loodetavasti rõõmustasid mängupilt ja tulemused ka kodupublikut, sest endiselt on meil Kuusalus üks arvukaim ja häälekaim publik idatsoonis.

Punkte ei õnnestunud meil ei kodus ega võõrsil võtta kolmelt võistkonnalt, Paide LM III, JK Loo (keda ainsana mullu võitsime) ning Jõgeva SK Noorus-96. Samas ainsana suutsime mõlemas mängus võita vaid JK Voltat, kõigi teiste võistkondadega said kuidagi punktid jagatud. Mängitud 22-st mängust vaid 3 lõppesid selgelt ühepoolse skooriga, 2 korda saime selge sauna ja korra suutsime suureskooriliselt võita. Ehk liiga oli meile jõukohane ja arendav.

Kõik polnud siiski roosiline – kahjuks III liigas liiga tihti saavad oma esimesed viled platsikohtunikuna noored huvilised, kes alati ei ole katsumuseks valmis. Nii rikuti meil päris mitu mängu – eriti kole oli vaadata Türiga mängus, kui kohtunik keeras pilgu ära, kui meie maasistuvat mängijat vastane põlvega selga lööb. Keegi meist ei eelda, et kohtunikud on eksimatud, ja kindlasti võib neist noortest poistest korralikud kohtunikud saada, aga kui 16a poiss peab 90 minutit taluma endast keskmiselt 2 korda vanema võistkonna esindajate sõimu ja mõjutamist, siis on keeruline mängu kontrollida. Samas on see ka meile hea koht, kus õppida end hoolimata kohtunike eksimustest keskenduma mängule, mitte otsustele, mida enam ei muuda.

Ees ootab veel meeskonna hooaja lõpetamisüritus Capri pitsakohvikus ning hakkame valmistuma järgmiseks liigahooajaks. Hetkel treenime saalis ja plaanime osa võtta ka futsali liigast hooaja ettevalmistuseks. Kevade hakul loodame varem saada Kolga kunstmuru kasutama kui seni, et oleksime hooaja algul paremini valmis liigas edukalt mängima.

Sildid: ,

Seotud uudised

Lapsed SillamäelLapsed Sillamäel

Kuusalu Kalevi lastetiim sattus Sillamäel liidriga mängus raskustesse. Vastased olid küll paremad, aga oma jälje jättis kohanemine ülilaia väljakuga – platsilaiuseks oli pool jalgpalliväljakut. Kaotusenumber sai küll suur, aga tegelikult