Uudised Nooremad tüdrukud osalesid teisel meistrivõistluste turniiril

Nooremad tüdrukud osalesid teisel meistrivõistluste turniiril

Kui avaturniiril juunikuus saime ühe viigi kätte ja väravaid ei löönud, siis nüüdsel Nike Arenal korraldatud turniiril läks meil vähe paremini.

Kui eelmisel korral saime avamängus kohe 0-0 viigi Viru-Nigula vastu, siis sel korral kordasime seda tulemust. Mängu algul oli meil pisut enam võimalusi, aga tasapisi kandus mäng meie väljakupoolele, ja paar korda pidi Viktoria väravas meid päästma. Aga viik oli ausalt välja teenitud.

Teises voorus vahetasime väravavahti – postide vahele pidi asuma vähekogenud Anette, kes reeglina meil ründes tegutseb. Seetõttu tuli ehk mõni lihtne värav vastaste kasuks, aga Anette oli tubli uues rollis. Pigem oli häda võistkondlikus kaitsetöös, kuna poolkaitsjad olid vastaste rünnakute ajal pealtvaatajad. Väravavõimalusi oli meilgi ja päris mitu, aga paraku viimistlus jättis soovida. Kokkuvõttes oli vastane parem ja vääris võitu, ehk küll mitte nii suurte numbritega.

Kolmandas voorus mängisime Nõmme Kaljuga. Olime mängus üle, eriti agressiivselt noolis vastastelt palle Anette. Emma jagas häid sööte, Anette ja Annabel said löögivõimalusi. Mõlemad suutsid ka värava lüüa – aga paraku olime enne lööki mõlemal korral määrusi rikkunud. Eks oleks pidanud ka reeglitepäraselt värava lööma, aga jällegi tabab meil ründajaid heal löögipositsioonil paanika ja rahulikult väravavahist möödalöömise asemel valime ikka täie jõua väravavahi pihta löömise. Korra tundus, et võinuks ka penalti saada, kui Emma maha kukkus karistusalas, aga kohtunik oli lähedal ja määrusterikkumist ei tuvastanud. 0-0 ja teine punkt turniirilt korjatud.

Eelviimases voorus oli vastaseks FC Flora, kes avaturniiril võitis kõik mängud. Selles mägnus alustasime väga hästi. Survestasime vastast, sundisime neid eksima ja ise suutsime söödumänguga võimalusi luua. Saime ka teenitult eduseisu kui Anette rahuliku löögi nurka veeretas. Poolajale sellelt seisult ka läksime, aga paraku teiseks poolajaks ununes hea mäng ära. Kardeti niivõrd eduseisu kaotamist, et unustati sööta ja peksti palli niisama ette. Vastased said nii enam palli vallata ja tasapisi tuli mäng meie värava alla. Ühel rünnakul jäi poolkaitsja hiljaks vastasele vastuliikumisega ja karistusala joonelt Flora viigistas. Mängu viimasel rünnakul teenis Flora nurgalöögi, mille järel oli meil võimalus pall puhastada ja viik võtta. Aga paraku läksid mängijad paanikasse ja selmet äärele pall ära lüüa, peksti seda vastu üksteist, kuni pall jäi vastase jala ette, kes sai vabalt löögi väravasse teha. Nii tuligi meil kaotus koos lõpuvilega – peame oskama tugeva vastasega ka eduseisus mängida ja mitte sattuma paanikasse sellest.

Viimaseks mänguks lõi treener mängijatepaki segi, ja nii alustasid enamik enda jaoks harjumatul positsioonil – või koguni varumeeste pingil. Aga vastane – Ajax seda ei halastanud meile. Kaitsjad olid ilmselt palavast päevast juba väsinud – juhtnöörid unustati ära ja üks mängija tegi meiega, mis ise tahtis. Jah, Anette oli taas väravas, ja taas tuli mõni viga, millest õppida, aga seekord oli suurem häda selles, et kaitsjatel olid jalad sirged ja ootasid mängu lõppu. Ründemängu oli ka meil, aga vastased suutsid selgelt enam väravavõimalusi tekitada. Mängu lõpu eel teenisime karistuslöögi 15 m kaugusel väravast. Viktoria asus seda lööma ja suutiski tugeva löögi väravasse lüüa. Auvärav oli löödud, aga vastastel oli lubatud enne liiga palju lüüa. Lõppseis 1-8.

Kokkuvõttes läks siis turniir pisut paremini kui eelmisel korral. 2 viigipunkti teenitud 1 asemel, kusjuures tegelikutl oli ühes mängus veel viik käega katsuda ja ühes viigimängus polnud võidust palju puudu. Väravaid lõime seekord lausa 4 – olgugi, et 2 neist ei lugenud 🙂

Kuusalu tüdrukute tiim turniiril

Kuusalu tüdrukute tiim turniiril

Võistkond oli tubli – kaitses rabanud Elissa, Kärt ja Liisbet likvideerisid suuremad ohud, Emma keskväljakul oli rahulik – tegi palju õnnestunud petteid ja andis häid sööte, äärtel hoidsid teravust Annabel ja Mia Maria, hea turniiri tegi ka oma esimesel võistlusel käinud Chrisse, kes nägi, et see ei olegi nii hirmus. 🙂 Loomulikult tegid suure töö ära Viktoria ja Anette, kes kordamööda olid väravas või juhatasid rünnakuid.

Seotud uudised