Uudised Pühapäeval kohtus meie 2005-06 võistkond Saku eakaaslastega

Pühapäeval kohtus meie 2005-06 võistkond Saku eakaaslastega

 

Võidukas võistkond

Võidukas võistkond

Mäng tõotas tulla põnev ja tasavägine, kuna kevadringist olime saanud võõrsil 5:2 kaotuse, kuid mängupilti meenutades olime vägagi võrdsed kui mitte isegi paremad.

12 poissi oli valmis väljakule jooksma, kuid treener alustas oma tavapärase algkoosseisuga. Väravas oli Allen, kaitses Mikk ja Joonas, keskel Rikhard, Tener ja Marten ning tipus Ian. Vahetuses olid Arman, Martin, Kermo, Kaarel ja Risto.
Mäng algas meie surve ja kontrolliga, kuid esimese pealelöögini jõudis Saku. Meie rünnakud kulgesid peamiselt paremalt äärelt, kus vastaseid jooksis korduvalt üle nii Marten, Arman, Rikhard kui ka Kaarel. Ülejooksud lõppesid peamiselt kena tsenderdusega värava alla, kus ründaja erinevaid lööke harjutada sai. Kahjuks sealt väravate arvet avada ei õnnestunud. Skoor avati hoopis 9-ndal minutil ühe keskväljal tehtud vea eest, kus karistuslöögi riputas Mikk kenasti lati alla. See avas mängu enam ka Saku kaitses, sest tuldi ju viigiväravat püüdma. Eduseisu kasvatas Arman 16-ndal minutil kui pika palli kenasti väravahi ees omaks võttis – seejärel hea pöörde tegi ning palli sisse veeretas. Veel 6 minutit hiljem raputas Saku väravavõrku Martin, kes kena kauglöögiga palli sisse kõmmutas. Seisuga 3:0 läksid poisid ka vaheajale.
Poolajal rääksime, et mäng pole tehtud ja peame lõpuni pingutama kui võitu soovime. Poolaja alguses avanes kena mängupilt kui söötu lükati mõtestatult ning surve alt vabaneti loogiliste lahendustega. 32-ks minutiks suutsime ka vastaste väravale hea surve peale panna kui peale mitut pealelööki sai lõpuks püüdmatu löögiga hakkama Rikhard. Üha tugevnev vihm ning tuul panid siiski poisid veel proovile, sest jõud oli otsa saamas ning väsimust oli näha poiste liikumises. Vajusime liialt alla ning jäime kaitsetööga hätta mängu 44-ndal minutil kui Saku oma väravaarve avas. See värav oli õnneks poistele äratuskellaks ning edaspidi tegutseti mängus hoolsamalt. Lõpuvile kõlades oli tablool eduseis 4:1 ning olime tunnistajateks poiste hooaja teisele võidule. Poiste emotsioon oli mõistagi positiivne, treener jäi rahule mõtestatud ja loogilse tegevusega platsil – kripeldama jäi ainult see hooletu vastaste auvärav.

Seotud uudised