Uudised Raske võit Tabasalu üle pikendas C tüdrukute võiduseeriat

Raske võit Tabasalu üle pikendas C tüdrukute võiduseeriat

Neljapäeval kohtusime 9. vooru mängus JK Tabasaluga. Tabeliseisu järgi võinuks ju loota, et pääseme kerge mänguga, aga seda oli siiski vale oodata. Tabasalu tüdrukud on hoolimata eelviimasest kohast mänginud hästi, ja hoidnud mitmeid tugevamaid pinge all. Lisaks puudus meil ka üks meie olulistest mängijatest – Karoliine – vigastuse tõttu.

Nii otsustasime alustada ühe ründajaga, aga Tabasalu mängijad ei andnud ainsale ründajale eriti mänguruumi ja nii jäime rünnakul hambutuks. Läksime 10 minuti järel üle 2 ründaja peale, aga initsiatiiv püsis võõrustajatel. Plats oli meie jaoks harjumatult kitsas, seetõttu ei saanud ääred mängu laiali vedada ja olid sunnitud kiiremaid otsuseid tegema. Aga tingimused olid samad ka koduvõistkonnal, kes tegi ridamisi ohtlikke rünnakuid meie värava alla. Meid hoidsid mängus Grete head vastujooksud ja tõrjed. Korra said vastased ka Gretest jagu, aga siis jõudis Cristina väravajoonelt puhastama. Tundsime selgelt puudust vigastatud Karoliinest, et pall paremini üleval püsiks. Peamine puudus oli meie närvilisus ääremängijail – nii kaitses kui poolkaitses proovisime liiga kiireid lahendusi, et pallist lahti saada. Tuleb harjuda vastutusega ja toime tulla survega. Kokkuvõttes – meil oli kõvasti õnne, et poolajaks kaotusseisu ei jäänud. Poolaja lõpu eel saime natukene mängu käima, saime nurgalöögiolukordadest võimalusi, mida ei tohi realiseerimata jätta, aga paraku ei suutnud me palli paari meetri pealt väravasse saada. Poolaeg jäi väravateta – 0-0.

Võistkond Tabasalus

Võistkond Tabasalus

Poolajal rääkisime ääremängijate töö korralikult üle ja mängupilt muutus. Saime enam initsiatiivi, aga mäng oli endiselt tasavägine. Seda kuni mängu avaväravani, mille Cärolin madalast kauglöögist lõi. See tundus pisut vastaseid vaimselt murdvat, saime initsiatiivi lõplikult enda kätte, ja enam seda ei loovutanud. enam vastased väga ohtlikuks meie värava lähistel ei saanud, küll aga tekkis meil enam võimalusi. Cristina valitses keskvälja ja jagas sööte nii äärtele kui ründajatele, mängu oli hea vaadata. Samuti oli Aidi roll mänguehitamises väga suur – kahekesi said nad mängu käima.  5 minutit pärast avaväravat vabastas Cristina sööt Cärolini vabasse tsooni kaitsjate taha  ning väravavahiga silmitsi olles realiseeris ründaja võimaluse külmavereliselt. 2-0. Viimane kirstunael vastastele sai löödud 65. minutil, kui audiviskeolukorras Aidi leidis Cristina, kes kaarpalli andis karistusalasse, mis kukkus kenasti Cärolini ette – 3-0 ja Cärolinil kübaratrikk vormistatud! Pärast seda mäng rahunes ning veeretasime palli lõpuvileni.

Raske võit käes, vastastele tuleb au anda – andsid meile väga korraliku lahingu. Tabeliseis on endiselt ülitasavägine – esimene kaheksa on 4 punkti sees, meie ise 5. kohal.

Meie koosseis: Grete Tammaa, Cristina Kivisik, Aidi Gerde Tuisk, Aleksandra Nyyssönen, Birgit Kristmann, Klaara Saar, Kristina-Margot Trepp, Kristiin Kirspuu, Helena Samelselg, Cärolin Rattasepp.

Liigatabel

Liigatabel

Seotud uudised