Uudised Kuusalu noored purustasid Rakvere

Kuusalu noored purustasid Rakvere

26.mai sõitsid nooremad poisid külla Rakvere JK Tsempionile ning neid ootas seal hooaja esimene mäng kunstmurul.

Autor: Helena Aug

Autor: Helena Aug

Kohale tulid peaaegu kõik poisid ning treener sai taaskord kasutada erinevaid mängijaid.
Algviisiku moodustasid seekord Marten (vv), Joonas (vk), Tener (pk), Mikk (kpk) ja Arman (r).
Harjumuspäraselt oli taaskord kapten Marten. Poolajal vahetasime väravahti ning postide vahele läks seisma Allen.

Mäng algas ja lõppes suhteliselt ühepoolselt. Meie väravavahtidel polnud esimesel ega ka teisel poolajal ühtegi tõsisemat hetke. Kaitsjad said pisut enam joosta kuid samuti suhteliselt sirgejalaga seismine oli. Mängu lõpptulemus oli 0:17.
Meie väravad lõid Mikk x 7, Marten x 5, Arman x 2, Rikhard x 2 ja Ian x 1.Tulemus oleks võinud veel suurem olla, aga andsime paljudele vanematele poistele puhkust. Mängitati vähe enam nooremaid poisse kuna järgmisel mängul Jõhviga tõenäoliselt saavad nad vähem mänguaega. Seekord toob treener esile kogu meeskonna, kiites nooremaid poisse hea mängu eest ning tänab vanemaid poisse mõistva suhtumise eest.

Seotud uudised

Trenniajad sisehooajalTrenniajad sisehooajal

Sisehooajal on trenniajad järgmised:  Tüdrukutel ja algajatel poistel: esmaspäeviti (vanas saalis) ja kolmapäeviti (uues saalis) 18-19 Poistel 2003-04: teisipäeviti  ja neljapäeviti uues saalis 18.30-19.30 Poistel 2005-06: teisipäeviti ja neljapäeviti uues saalis 18-19