Uudised Naiskond võitis raske mängu koduväljakul

Naiskond võitis raske mängu koduväljakul

Juuni algas suure kuumusega ning isegi kella 17.00 alguaajst oli kuumust niivõrd, et poolaja keskel tehti joogipause.

Võidu tähistamine jäätisesöömisega

Võidu tähistamine jäätisesöömisega

Kohe mängu algul saime ohjad enda kätte ning juba 10. minutiks pidanuks mäng tehtud olema. Olime selle ajaga suutnud luua 4 head väravavõimalust, kuid paraku need kõik ära raisanud. Vastased samas raiskamisega ei tegelenud – teenitud karistuslöögi järel eksis meie kaitse lihtsas olukorras ning vastased said kergelt 1-0 ette.

See lõi meil jalad alt ära. Lõime küll vahel võiamlusi, aga usk oli kadunud. Mängijad seisid kohapeal ilma pallita, keegi tööd teha ei soovinud ning ei julgenud võtta vastutust. Poolkaitsest said vastased kergelt läbi ning muutusid ise aina ohtlikumaks. Poolaja keskel realiseeris Pille Plakk lõpuks ühe meie võimaluse ning viigistas mängu. Poolaja võitis õigustatult siiski Fauna naiskond, kes võitles olukordades lõpuni ja teenis poolajaks eduseisu 2-1.

Teise poolaja algul tegime mõningad muudatused, neist peamine oli Katrina Naruski toomine keskpoolikusse. Vaevalt üle minuti oli teisest poolajast kadunud, kui Katrina purjetas läbi keskvälja ning tegi suurepärase individuaalse tööga seisuks 2-2. Nüüd hakkas lõpuks meie poolkaitse kaitsetöö pidama ning vastased enam eriti kaugele ei jõudnud. Natuke jäi meil siiski puudu tahtmisest mäng ära tappa – meie värav oli pidevalt õhus, kuid realiseerimisel magati olukordi maha.

Veerand tundi enne mängu lõppu saavutasime siiski omna tahtmise kui Katrina sai kirja teise värava mängus lüües kastijoonelt tühjaks jäetud väravasse. Vastased korraks aktiveerusid, kuid andsid sellega meile veel enam võimalusi kiirrünnakuteks – nii sai mängu lõpul jala valgeks ka Katrin Sõstar. Pärast 2 väravalist kaotusseisu heiskasid vastased valge lipu ning märksa parema pallitabamise juures võinuks skoor veel lõpuminutitel korralikult kasvada.

Mäng kuumuses näitas siiski välja meie võistkonna kitsaskohad – lühike pink, kehv füüsiline vorm, halb realiseerimisoskus. Vigastused, haigused ja koolilõpetamised on naiskonda räsinud, kuid seni veel oleme algkoosseisu jagu mängijaid kokku saanud.

Protokoll:

protokoll

protokoll

Seotud uudised