Uudised Vanemad poisid külastasid Sakut

Vanemad poisid külastasid Sakut

Pühapäeva hilisel pärastlõunal sõitsid Kuusalu poisid külla Saku Sportingu võistkonnale.

Mäng toimus suurepärasel kunstmurul, ilm oli suvine ja võistkond oli peaaegu, et täies koosseisus kohal.

Mäng algas Kuusalu domineerimisega – teravust tekitasid nii Ats kui Miikael ning kaitseliin näitas enesekindlat tegutsemist.
Miikael lõi hea nurgalöögi, millele paraku Hugo jalga vahele ei saanud. Koduvõistkond tegi vea paar minutit hiljem ja saime karistuslöögi hea koha pealt. Lööma asus Miikael, kuid tugev löök lendas väravalatti ja mängu tagasi. Esimene kindel väravavõimalus.  Vastased andsid meile palju ruumi, kuid meie poistel ei tulnud rünnakute lõpule viimisest palju välja. Minnes kõikide liinidega natuke liiga kõrgele, said vastased palli  keskväljal vahelt. Kuna keegi vastasele survet ei teinud lükkas Saku mängija palli äärde jooksvale mängijale, kes sai peale mõnda jooksusammu proovida lööki. Löök lendas postipõrkega väravasse ning suures ründetuhinas olime kaotusseisu jäänud.
Natuke liiga passiivne tegutsemine tõi ka teise värava kui nelja mängija vahelt lasime palli mängida keskele, kust vastased lasti vabalt taaskord löögile. Poolajaks 0-2 kaotusseis oli tõsiasi.

Teine poolaeg oli rohkem palliveeretamist, ning võimalusi mõlemil poolel suhteliselt vähe. Saku meeskond mängis targemini ja paljud pallid toodi tagaliinist läbi, mis võtsid tempo alla. Kuna proovisime natuke teistsuguseid positsioone mängijatel ja andsime kõigile mänguaega, ei tulnud ka survest suurt midagi välja. Teine poolaeg saime paar head nurgalööki värava eest läbi, kuid millele keegi jalga vahele ei läinud panema. Teine poolaeg lõppes väravateta.

Kokkuvõtteks kaotus 0-2 võrdsete mängust. Tuleb tunnistada, et mäng  oli võidetav, aga kui vastane on sama tasemega, siis minnakse nii öelda “poole jalaga” peale. Mis tähendab seda, et kui eelnevalt vanemate poistega vastamisi olles pingutati maksimaalselt, siis seekord kuidagi jalutati liiga palju ja kui meil oli ruumi tegutseda, ei suutnud me ohtlikke momente realiseerida.

Seotud uudised