Uudised Meeskonnal tuli kodustaadionil tunnistada Loo paremust

Meeskonnal tuli kodustaadionil tunnistada Loo paremust

Meeskonnal tuli kodustaadionil tunnistada Loo paremust post thumbnail image

Mänguks saime hoolimata vigastustest ja kaartidega väljas olevatest mängijatest siiski meeskonna kokku, tänada tuleb siin ka Loo võistkonda, kes tuli vastu meile ja nõustus lühikese etteteatamisega mängupäeva muutma. Rohkearvulise publiku kahjuks andis sisseharjunud koosseisu puudulikkus tunda, ja jäime surve alla. Peamiselt olime hädas vastaste kaitsjate söötude survestamisega, liiga tihti ja liiga vabalt saadi mängida meile liinide vahele ja sealt ohtlikke palle kasti mängida. Oma osa oli siin valitud taktikal, siin oleks tulnud muuta pisut asetust ja oleks võinud paremini mängust kinni saada. Eksisime igas liinis ja vastaste surve kandis kiirelt vilja ning veerandtunniga olime lubanud kahest kauglöögist vastased kahe väravaga ette. Oma rünnakut me ei leidnud üles, isegi kui vastane lasi rahulikult ehitada, ikka otsisime püstsööduga ette, selmet mängida keskelt lühikesega läbi ja leida ründajat jalga või äärtele diagonaalpalle. Ja isegi kui siiski saime läbi häda vastastest läbi ja ohtliku rünnaku üles, siis ei leidnud vabadel kohtadel kaaslasi.

Vaheajapausil rääkisime probleemid üle ja pisut läks paremaks, olime aktiivsemad ja press vastaste kaitsjatele toimis natuke paremini. Paraku läksid pead longu pärast vastaste kolmandat väravat, kui eksisime ise nurgalöögi lahtimängul ja kinkisime vastastele lihtsa vasturünnaku. Õnneks publik toetas ja ei lasknud jalga sirgeks lasta ning saime mängus auvärava kätte – Brent tegi head pressi koos Jacoga ning sai keskelt läbi ja suunas palli väravavahist mööda.

Vahetused tõid värskust ja energiat ja hoolimata vähemusse jäämisest proovisime edasi kaotusseisu vähendada ja suutsime lahtises mängus neid nii ise luua kui riske võttes ka vastastele anda. Seis mängus siiski enam ei muutunud, lõppseisuks jäi 1-3 kaotus. Vastaste mäng andis kenasti aimu meie puudustest, mida edaspidi parandama peame.

Protokoll

Peamised nauditavad elemendid selles mängus olid väga spordimehelikult käitunud vastased, kellest võiks selles osas eeskuju võtta isegi – ei hädaldatud vigade üle kui neid tehti ega kohtunike tegevuse üle. Ja loomulikult publik, protokolli läks kirja 75 pealtvaatajat, kes korralikult energiat meeskonnale juurde andsid. Vähemalt selles osas ollakse hetkel liigas teisel kohal, on veel ruumi parandamiseks!

Sildid: ,

Seotud uudised