Uudised U15 poisid alustasid välihooaega Tiger Cupil

U15 poisid alustasid välihooaega Tiger Cupil

Kuusalu Kalevi 2003 vanuseklassi poisid pidasid hooaja esimesed välimängud Tiger Cupil.
Turniiri eesmärgiks oli saada mõned 11vs11 suure mängu kogemust algavaks hooajaks. Kuna Kuusalu staadion ei ole veel mängukõlblik ja enne mai kuud sinna treenima/mängima ei saa, siis tuli valida enne hooaega turniir, kus mängitakse nö. suurt mängu.

Meie alagrupis olid Viimsi MRJK I, Nõmme Kalju II, Keila JK ja Sillamäe.  Kahepäevasel turniiril oli kokku 5 mängu, kus paraku poisid võidumaitset tunda ei saanud. Siiski tuleb tunnistada, et mäng mängult saadi enesekindlust juurde ja mängupilt paranes iga kohtumisega. Vaid esimeses mängus MRJK I võistkonnaga, kes oli ka hilisem turniirivõitja, lagunesid meie poisid täielikult. Positsioonidest ei hoitud kinni ning passiivne tegutsemine kinkis vastaslele väravaid igale maitsele.
Teises mängus kohtusime liigamängudest tuttava Sillamäega, kelle kasv ja suurus oli meile teada. Seisime tublilt esimene poolaeg, kuid lõpuks võeti jõuga viie väravaline võit.

Teisel päeval näitasime veidi paremat mängu, kuid tugeva Keila vastu langesime kindlalt. Joosep, väravasuul võttis ära mitu 1-1le minemist, kuid osava söödumänguga said vastased 4-väravalise võidu, samas ei realiseerinud nad penaltit.

Nõmme Kalju oli vast alagrupist kõige mängitavam, kuid samuti edestasid nad meid nelja vastuseta väravaga. Kohamängus Viimsi MRJK II vastu oli meile vastane samuti tuttav liigamängudest. Viimane mäng osutus kõige tasavägisemaks meile, esimesel poolajal ei suutnud me kahjuks korraliku allatuult pealelööke teele saata. Vastane seevastu sepistas värava. Teisel poolajal saime hea söödumänguga läbijooksule mängida Karl-Jaco, kes poolelt väljakult liduma sai. Vastane kannul ning Viimsi kindamees vastu tulemas, lõi Kuusalu mängumees karistusala joonelt täpse palli posti kõrvale. Viimsi tekitas meie kaitsjatele korralikult peavalu, kuid suutsime esialgu seisu viigilisena hoida. Enne lõppu, lõi meie kiiper püütud palli õhku, kuid tugeva vastutuule tõttu ei lennanud mänguvahend väga kaugele. Vastane jõudis keskringi lähistel pallile esimesena ja saatis kõrge kaarega nahkkera üle meie kiipri väravasse. Tunnistasime vastase nappi 1-2 paremust.

Poistele oli turniir tugevaks proovikiviks enne hooaega ning on asju mida parandada. Eelkõige peaksime füüsilises mängus juurde panema, kuid siiski tuleb arvestades ka asjaolu, et enam kui pooled meie poisid on aasta nooremad, liigas mängivatest poistest.

Seotud uudised