Uudised U13 kaotas tasavägises kodumängus Sakule

U13 kaotas tasavägises kodumängus Sakule

U13 kaotas tasavägises kodumängus Sakule post thumbnail image

21. mail toimus U13 võistkonnal mäng kodustaadionil, vastaseks seekord Saku Sporting.

Mängu algus oli paljulubav. Alustasime rapsides ning palli taheti liigselt keskelt läbi viia, olenemata sellest, et seal oli vastaseid rohkem ning äärtel ruumi jagus.

Mäng oli väga tasavägine. Mingil hetkel unustati, et palli kaotusel tuleb ümberlülituda ning vastased ära jagada. Vabaks jäänud vastasele piisas vabast ruumist ning meie väravavaht kahjuks antud kauglööki tõrjuda ei suutnud. Poolaja lõpetasime 0:1 kaotusseisus. 

Teine poolaeg algas meie poolse domineerimisega. Pausil teoorias läbi räägitud teemad teenisid meile esimestel minutitel viigiseisu. Oli palav päev ning väsimus tekkis mõlemal võistkonnal kiirelt. Viigiseis tekitas mängijates suuremat tahet antud mäng võita. Kahjuks hakkas liigne võidusoov meid karistama ning mingil hetkel ei peetud enam kokkulepetest kinni. Ebaõnnestumised saatsid meid ka vastaste värava all, kui pealelööke tehes keskenduti liigselt tugevusele, mitte tehnikale ja õigetele lahendustele. Kollased kaardid teenisid selles mängus Rasmus ja Romet S.- ometi ei olnud need olukorrad sellised, mis vajasid selliselt vastaste rünnaku takistamist. Mängu lõppseisuks 1:3 kaotus.

Protokoll

Järgmine mäng toimub Tabasalu kunstmurustaadionil 26. mail kell 17:30, vastaseks Rae Spordikool.

Sildid:

Seotud uudised