Uudised U16 poisid lõpetasid avaringi 6. kohal

U16 poisid lõpetasid avaringi 6. kohal

U16 poisid lõpetasid avaringi 6. kohal post thumbnail image

Viimasest kolmest mängust teenisid poisid 2 kaotust ja 1 võidu. Rakveres oli kohaliku Tarva vastu korralik tasavägine mäng. Esimese poolaja keskel said vastased ette pärast meie lohakat algatatud rünnakut, võites keskväljal palli ja meie liigselt innukate pallihankimiste vahelt läbi triblades kastist head löögikohta ärakasutades. Viigistasime kohe järgmise rünnakuga kui Holger võitis palli ja andis hea läbisöödu Sebastianile. Teise poolaja algul pääses Rakvere taas ette kui meil pressi läks vaid osa mängijaid ja vastased said 3v3 kiirrünnakusse ja me jagasime mehed valesti. Mängu lõpu eel survestasime kõvasti, aga hoopis vastased kasutasid meie riski ära ja suurendasid eduseisu. Mängu viimasel minutil saime taas vahe minimaalseks, kui Revo võitis paremal äärel palli ja tsenderdas kasti, kus taas õige koha peal ootas Sebastian. Rohkemaks aega polnud, kaotus 2-3.

Kodus mängisime Tallinna JK Kalev Sinise võistkonnaga. Pisut parema distsipliiniga kaitses võinuks mängu võita, kaotus tuli 2-5, aga mäng oli oluliselt tasavägisem kui seisust võiks lugeda.

Kevadringi viimases mängus kohtusime tabeli viimase FC Flora Rohevalgete võistkonnaga. Mäng algas meie survega ja juba 7. minutil viis Hugo meid juhtima, aga siis andsime initsiatiivi vastastele. Vastaste head söödumängu meie laisk pressing segada ei suutnud, tundus, et ootasime, et vastased annaks meile ise võidu kätte. Ründes olime samas liiga passiivsed ja ei leidnud ääri nii tihti kui vaja. Teise poolaja algul suurendas ilusast kauglöögist eduseisu Kenneth, aga vastased said kohe indu juurde lüües järgmisel minutil ühe värava tagasi. Pinget jagus mängus viimase 10 minutini, siis tegime asetuses muudatusi ja seejärel lõi Sebastian 3 väravat 5 minuti sees ja võisime end vabamalt tunda. Võib-olla tuntigi liiga vabalt ja unustati kaitse, kuna vastased said 2 lihtsat tabamust juurde. Mängu lõpetas siiski meie iluvärav, kui Mattias keskringist vastase väravavahti üllatas. Lõppseisuks 6-3 võit.

Kevadringi järel oleme 10 võistkonna seas 6. kohal, paranemisruumi veel on.

Sildid:

Seotud uudised