Uudised Väikeses karikas kukkusime välja penaltitega

Väikeses karikas kukkusime välja penaltitega

Väikeses karikas kukkusime välja penaltitega post thumbnail image

1/32 ringis loositi meie vastasteks Rumori Calcio II ja mänguväljakuks vastaste väljak. Mäng algas meie poolt korraliku survega ja juba 8. minutiks juhtisime 2-0 Miku ja Marteni väravatest. Paraku võtsime siis jala gaasilt maha ja paar viga kaitses ning poolaja keskpaigas oli mänguseis taas viigis. Seejärel võtsime kontrolli taas enda kätte, saime vastaste omaväravaks loetud löögist taas 3-2 ette, ning üritasime poolaja lõpuni eduseisu kasvatada.

Ka teine poolaeg oli pikka aega meie käes, üks hea võimalus järgnes teisele, kuid enam ei suutnud väravaid juurde lüüa. Mida mäng lõpu poole suubus, seda enam ei tahtnud nii innukalt rünnata ja pigem keskendusime kaitsele. Kuigi vähemalt oleks võinud hoida kauem palli ja otsida häid söödukohti, siis pigem vältisime riske ja pika palliga kinkisime vastastele liiga palju kohti ründamiseks. Ning kahjuks selline unnesuikumine maksis kätte – teisel lisaminutil kaotasime oma kasti lähistel palli ja vastased lõid tõelise imevärava ristnurka.

Kuna enam vastata meil aega polnud ja väikeses karikas lisaaega ei mängita, siis ootasid ees kohe penaltid. Saime küll vastased esimesena eksima Renno hea tõrjega, kuid kahjuks eksisime ka ise peatselt ning kuuendas lööjapaaris eksisime taas ning vastased olidki võitnud.

Samas oli penaltiduell ka hea kogemus, mida enamikul meeskonnast varem kogenud polnud. Ei oleks küll paha olnud paar karikamängu veel treeningmängudena kirja saada, aga nüüd saame keskenduda taas liigale. Edu vastastele järgmises ringis!

Protokoll

Seotud uudised