Uudised U16 sai napi kaotuse mängus Raasikuga

U16 sai napi kaotuse mängus Raasikuga

U16 sai napi kaotuse mängus Raasikuga post thumbnail image

Mäng oli algusest lõpuni tasavägine, kuid õige pisut oli Raasikul paremaid momente ning oskusi neid realiseerida. Mäng polnud veel õieti alata jõudnudki kui leidsime end 0-1 kaotusseisus. Liiga kergelt lasime vastastel saada palli meie liinide vahele ja sealt otsida edasi sööt kaitseliini taha. Jäime poolaja keskpaigaks 2 väravalisse kaotuseisu, kuid pead norgu ei lasknud. Poolaja lõpus vähendas Holger kauglöögist vahe minimaalseks. Teisel poolajal jätkus võrdne mäng ja mõlemal poolel oli häid võimalusi skoori teha, kuid skoor jäi muutumatuks. Meeldis see, et lisaks sisseharjunud pikale söödule, proovisime ka ilusamalt mängida ning mitmed ohtlikud olukorrad tekitada alt lahtimängimise järel lühikeste söötudega liinide vahele.

Protokoll

Sildid:

Seotud uudised