Uudised U16 pidas esimese mängu Kuusalus vaid võite tunnistanud Võru Heliosega

U16 pidas esimese mängu Kuusalus vaid võite tunnistanud Võru Heliosega

U16 pidas esimese mängu Kuusalus vaid võite tunnistanud Võru Heliosega post thumbnail image

Sarnaselt meeskonnale, said ka U16 poisid nädalavahetusel maha pidada oma esimese mängu kodumurul. Tundub, et selles mängus oli see tõsine koduväljakueelis, sest vastased ei jõudnud muru kvaliteeti ära kiruda. Mäng siiski hakkas meile kohe kurvalt, vaevalt jõudis mäng alata kui juba jäime kaotusseisu – esimesel rünnakul. Sauna siiski ootama ei jäänud ja panime kaitses kõvasti vastu edaspidi, kuigi vastastel oli selgelt enam võimalusi, siis reeglina Henri ja kaitsjad said nendega hakkama. Enda rünnakud olid üksluised, kuigi oli võimalusi mängida pikemalt palliga ja otsida rahulikumalt, siis reeglina pandi pikk pall ründaja suunas ja kingiti pall taas vastasele. Paar head diagonaalpalli aga andsid meile võimalusi ja korra saime paarilt meetrilt löögile, kuid ebaõnnestusime. Kui ilusalt ei saanud, siis saime koledalt – taas pikk pall Sebastianile jooksule ning oligi ta vastaste kaitsjatelt ära jooksnud ning seisu viigistanud.

Poolajale läksimegi viigiseisult. Teine poolaeg oli sarnane esimesega, vastased valdasid enam palli, kuid häid võimalusi oli juba võrdsemalt. Vahepeal õnnestus neil liiga kergelt saada keskelt pöörata ja leida maast palle kaitseliini taha, kuid Norman ja Kauren koos Henriga said enamasti ohud likvideeritud. Ise olime teravad vasturünnakutel ja olime paar korda lähedal juhtväravale. Paraku vastaste kogemus pääses siiski teise poolaja keskel maksvusele kui kasutasid ära meie eksimuse ja läksid 2-1 juhtima. Proovisime küll viiki kätte saada, ja kord oli isegi juba väravavaht üle mängitud, kuid nurk jäi liiga teravaks ja löök enam raami ei läinud. Lõpus proovisime survet peal hoida ja veel võimalusi teha, kuid viiki tagasi ei saanud. Vastased olid küll pisut üle, kuid oma võitlusega oleksime viigi ära teeninud küll.

Protokoll

Sildid:

Seotud uudised

U10 liiga turniiridU10 liiga turniirid

Meie vaprad U10 lapsed pidasid nädala jooksul maha kaks liiga turniiri ning 3-päevase jalgpallilaagri. Nimelt toimus meie esimene liiga turniir 16.08.20 Saue Gümnaasiumi staadionil.Kokku mängisime 3 mängu ning esimese mängu