Uudised Meeskond võitis Türi trillerliku lõpuga

Meeskond võitis Türi trillerliku lõpuga

Meeskond võitis Türi trillerliku lõpuga post thumbnail image

Kodumängus kogunenud arvukas publik ei pidanud kogemuses pettuma. Alustasime mängu väga hästi, esimene pooltund oli täiesti meie käes ning tekitasime palju loogilisi rünnakuid madalalt üles ehitades, tulime pressi alt ilusti välja. Esimese pooltunni lõpuks kandis meie ilus mäng vilju kui paremalt äärelt üleviidud palli sai kätte Ats Soosalu – kiire sööt kasti vabaks jäänud Martenile ja tugevale ning täpsele löögile väravavaht isegi ei reageerinud. Kahjuks võtsime siis hoo maha ja poolaja lõpuosas oli initsiatiiv vastastel. Enam ei tahtnud me lühikeste söötudega mängida, vaid lõime pallid ettepoole võitlusse ja see tulemust ei toonud. Vastaste surve all saime mitmeid kollaseid kaarte, mõned ka natuke liiga kergelt ja see hakkas kätte maksma kui poolaja viimasel minutil jäime vähemusse, kui esimene mängija saadeti 2 kollase järel saadud punase kaardiga platsilt ära.

Teiseks poolajaks sättisime asetust seetõttu pisut ning proovisime jätkata sellist mängu nagu esimesel poolajal. Mingi aeg see isegi toimis, saime endiselt palli hoitud enda käes ja tempot dikteeritud, eriti kui ka vastastel üks mängija vähemaks võeti veerandtunni möödudes. Kauaks seda võrdsust siiski ei jagunud, kui meil veel üks mängija liiga kergelt teise kollase teenis ja sai puhkama saadetud. 9 mängijaga 10 vastu läks juba raskeks ja mängu lõpu poole jäime tõsise surve alla. Kord oli viik juba väga lähedal kui ühel rünnakul 2 korda järjest posti tabati, teisel korral veel juba tühjaks mängitud värava ees. Õnne meil oli. Siiski üleminutiteni pidasime vastu, kuid siis teenis Türi penalti ning viigistasid 4ndal lisaminutil mängu. Kuna pause oli jagunud, siis mängu veel jagus. 8ndal lisaminutil saime vasturünnakule ning kogenult Kristo meelitas hästi vastastelt vea välja nende karistusala lähistel. Palli taha asus Mikk ja keerutas koos lõpuvilega palli üle väravavahi tahanurka! Milline magus võit, viimastel sekunditel, pärast seda kui nii pikalt kannatlikult kaitstud eduseis lõpu eel oli käest võetud!

Aga võit ei tulnud kerge hinnaga – kuna kohtunik jagas tunduvalt heldemalt kaarte kui tavaliselt tema kolleegid annaks sellises sugugi mitte närvilises ega ebasportlikus mängus, siis jäime järgmiseks mänguks ilma 4-st põhikoosseisu mängijast, kuna lisaks eemaldatutele said 2 mängijat lisaks 3nda kollase kaardi. Head võiduemotsiooni see siiski ei lahjendanud!

Protokoll

Sildid: ,

Seotud uudised