Uudised Meeskond kaotas Maardule 0:2

Meeskond kaotas Maardule 0:2

Meeskond kaotas Maardule 0:2 post thumbnail image

Laupäeval pidas meeskond oma järjekordse kohtumise Maardu Aliens vastu. Oli ette oodata rasket mängu, kuna Maardu mängib tehnilist lühikest söötu ja meie sellele mängule läksime 12 mängijaga, kellest kõik ei saanud oma parimal positsioonil mängida.

Mäng algaski Maardu korraliku survega, me olime väga aeglased ja võitsime väga vähe duelle. Kui ka palli võitsime, siis reeglina ei suutnud üle paari söödu korrektselt teha, liiga palju halbu omaksvõtte ja õhkusöötmisi – ei saanud kuidagi mängu käima. Isegi kui liinid olid korras vastaste pallivaldamisel, siis väga aeglaselt liikusime positsioone kinni panema, kui vastastel sööt tuli liinide vahele. Vahepeal tuli iga paari minuti tagant vastastelt löök, aga esialgu pidasime vastu, Renno hea mäng väravas päästis. Poolaja lõpu eel eksisime siiski lihtsa palli puhastamisel äärel ja vastased said taas healt positsioonilt löögile – pall läks kahe posti kaudu sisse ja jäime kaotusseisu.

Teisele poolajale läksime parema suhtumisega ja esimesed 15 minutit saime mängus sees oldud – pisut oli parem söödukvaliteet ja võitsime palju enam duelle. Paraku vajus motivatsioon ära pärast vastaste teist väravat, mis oli kollektiivne ämber – ei olnud algul audi ajal mängijad ära jaotatud, ei suudetud peatada kasti triblanud mängijat ja olulistel positsioonidel kaitsjad jäid vaatama palli oma mängijate asemel. Kõige hullem, paar minutit hiljem olime lähedal, et meile oleks analoogsest lühikesest nurgalöögist teine värav löödud. Sellisest pea väljalülitamisest standardolukordades peame lahti saama, niigi on meil ka nurgalöökidest liiga palju sel hooajal väravaid löödud. Pärast seda väravat me küll proovisime edasi, aga väga häid võimalusi ei saanud, vastased olid osavad ka õigetel hetkedel vigade tegemisega, ja ehk meie parimad võimalused olidki karistuslöökidest, paraku ei suutnud väravavahti siiski üle mängida. Kokkuvõttes tuleb tunnistada, et Maardu teenis võidu ausalt välja, aga siiski tunnustame oma meeskonda, et 12 mängijaga pidasime teise poolaja paremas tempos vastu kui esimese.

Mängu protokoll

Sildid: ,

Seotud uudised