Uudised Meeskond avas esimeses kodumängus võiduarve

Meeskond avas esimeses kodumängus võiduarve

Meeskond avas esimeses kodumängus võiduarve post thumbnail image

Laupäeval saime pidada maha esimese mängu kodusel Kuusalu murul. Kuigi oleme ka pikal kevadel pigem harjutanud enam kunstmurul, siis tundub, et muruväljakuga harjusime me vastastest kiiremini. Mäng hakkas väga põnevalt pihta, kui juba esimesel minutil oli vastastel võimalus skoorida, kuid vasturünnakul nõelasime hoopis meie ning äärekaitsest tõusnud Joonas keerutas palli väravasse. Hoidsime tempot kõrgel ning ei vajunud ära mugavusse eduseisus nagu nädal tagasi ning veerandtunni möödudes saime 2-0 juhtima kui äärelt antud supertsenderduse lükkas väravasse Ats. Poolaja lõpu eel kordus sarnane rünnak – hea terav tsenderdus äärelt ning pall kukkus Atsile, kuid väravavaht segas piisavalt, et pall kohe sisse ei läinud, kuid olukorda saabunud Rikhard lõi palli lõplikult sisse.

Poolajal sai läbi räägitud, et hoiame tempot üleval ja proovime mängus veel paar väravat ära lüüa ning viimase pinge võttiski mängust maha Marten lüües ilusa värava ja viies meid juba püüdmatult ette. Tundus, et see mõjutas ka vastast ning kui enne veel rünnati hoogsalt vastu, siis nüüd mäng pigem jäi meie kätte. Eks oma roll oli ka vahetuste arvul, meil oli palava ilmaga pingilt võtta 7 mängijat ja vastastel 1. Mängus saime 2 väravat veel kirja, korra õnnestus Evert ja oma teise värava lõi Ats. Ka vastased said kirja oma auvärava, kasutades ära meie enda segaduse oma kastis ja mängu lõppseisuks jäi 6-1. Võimalusi skoorida olnuks veelgi ja väga tore oli näha edukat liigadebüüti meie järelkasvuvõistkonna mängijatelt Sebastianilt ja Normanilt.

Protokoll

Sildid: ,

Seotud uudised