Uudised Meeskond kaotas II voorus Rakvere Tarvas II vastu 0:2

Meeskond kaotas II voorus Rakvere Tarvas II vastu 0:2

Meeskond kaotas II voorus Rakvere Tarvas II vastu 0:2 post thumbnail image

Kuna meil hetkel kavas kodumuru valmisolekuni esimestes voorudes vaid võõrsilmängud, siis teiseks vooruks sõitis Kuusalu meeskond Rakvere, et madistada sealse Tarvase duubelmeeskonnaga. Mänguilm oli küll mõnevõrra tuuline, aga päikseline, ning avapoolajal saime mängida vastutuules ja kaitsta päike silmas.

Mäng ei alanud meile just hästi. Me ei saanud sel korral alt rünnaku ehitust nii hästi käima kui avamängus ning jäime palli ülestoomisel liiga tihti eduka pressi alla. Nii võideti juba 8. minutil meie värava lähistel pall ning vastased kasutasid ilusa löögiga olukorra ära. Endiselt olime pallita mängus küllaltki ilusti paigas, aga probleem oli enda pallikaotused ja seda enda tagumisel platsikolmandikul. Teinegi mängu värav tuli üsna kiirelt otsa, 21. minutil. Kaotasime taas omal poolel palli, ja paar ebaõnnestunud klaarimist hiljem tuli vastastelt ilus löök karistusala joone lähistelt, millele, Renno näppe taha ei saanud.

Tegime mõned muudatused juba avapoolajal ja saime mängu paremini sisse. Hakkas toimima lahtimäng ja tekkisid juba mõned löögikohad, mis andsid teiseks poolajaks lootust..

Teine poolaeg oli algusest lõpuni tasavägisem, samas ka võimalusterohkem mõlemale poolele. Meie avasime enam oma mängu ja vastased said mitu korda jooksu, kuid Renno kohavalikud väravas tõid talle võidu kõigis 1-1 olukordades ründajatega. Meil oli kahel korral oma meeskonna prillidega vaadates põhjust nõuda penaltit – esimesel korral jäi kaitsja käsi palli teele ette, mis lendas värava suunas, teisel korral sõideti löögi hetkel Marteni tugijalga sisse. Samas, eks nii mõnigi vile läks ka meie kasuks, aga mitte nii otsustavad.

Kokkuvõttes oli Rakvere võit teenitud, kahjuks tegime mängu algusega endale olukorra liiga raskeks, kust tagasi tulla.

Mängu protokoll

Sildid: ,

Seotud uudised

Lapsed SillamäelLapsed Sillamäel

Kuusalu Kalevi lastetiim sattus Sillamäel liidriga mängus raskustesse. Vastased olid küll paremad, aga oma jälje jättis kohanemine ülilaia väljakuga – platsilaiuseks oli pool jalgpalliväljakut. Kaotusenumber sai küll suur, aga tegelikult