Uudised Liigahooaja avamängus kaotas meeskond Raasiku FC Jokerile 1:2

Liigahooaja avamängus kaotas meeskond Raasiku FC Jokerile 1:2

Liigahooaja avamängus kaotas meeskond Raasiku FC Jokerile 1:2 post thumbnail image

Hooaja avamängu eel oli ootusärevus kõrge, kuna kunstmuruväljakul tehtud treeninguid enne esimest liigamängu võis ühe käe sõrmedel kokku lugeda. Seega pooliku ettevalmistuse pealt ei osanud ette aimata, kuidas liigahooaja avamäng kujuneda võib. Avamängu vastasteks oli meil Raasiku FC Joker, nende koduväljakul.

Mängutaktikast kinnipidamine andis meile siiski algul teravamad võimalused, vastased omasid küll enam palli, aga meil olid teravad vasturünnakud. Oma värava saime ka varakult heast vasturünnakust, kui Ats Soosalu tsenderduse lõi väravasse üleplatsi spurdi teinud Uku Aasrand.

Esimese poole tunni sees oli meil veel mitmeid teravaid võimalusi, lõime ka lähilöögi latti, mis kahjuks põrkas välja tagasi. Aga siis mängisime ise vastased mängu tagasi, tegime kaitsest ülestulekul eksimuse ning kaotasime oma karistusala lähistel palli. Vastased lahendasid oma võimaluse väravavahile võimalust andmata. Poolajaks jäigi seis 1:1

Teine poolaeg jätkus samas vaimus, palli valdasid kohalikud ja lõid nüüd ka juba enam võimalusi kui avapoolajal, aga pigem olid nad teravamad siis, kui said ka ise vasturünnakutele, positsioonirünnakutel suutsime väga hästi mängust nad välja võtta. Paraku õnnestus mängu juhtvärav vastastel lüüa 58ndal minutil otse nurgalöögist. Kahjuks on nurgalöökide kaitsmine meil natuke nõrk koht ja peame paremini nendega hakkama saama.

Kaotusseisule omaselt muutusid vastased kaitsvamaks ja me proovisime enam rünnata. Lõime ka värava, kuid paraku abikohtunik tõstis lipu ja tühistas selle. Väga piiripealne olukord, aga meil kolmandas liigas VAR-i pole. Lõpupoole läks mäng tulisemaks ja Raasiku jäi üleminutitel ka vähemusse, kuid viiki jalule me seada ei suutnud. Võib-olla pidanuks varem hakkama enam riski võtma, vaadates kui alla suutsime vastased suruda.

Mänguprotokoll

Sildid: ,

Seotud uudised