Uudised Klubi U16 võistkond kaotas hea avapoolaja järel Nõmme Kalju II vastu 0:3

Klubi U16 võistkond kaotas hea avapoolaja järel Nõmme Kalju II vastu 0:3

Klubi U16 võistkond kaotas hea avapoolaja järel Nõmme Kalju II vastu 0:3 post thumbnail image

Nagu ka meeskond, on U16 saanud teha õues loetud trennid ja avamänguks suurel väljakul puudus korralik ettevalmistus – seega ei osanud hästi aimata, mis tulema hakkab.

Aga avapoolaja mängisime Nõmme Kalju duubli vastu väga korralikult, lasime vastastel vallata pisut enam palli, aga duellides olime üle ja ei lasknud nõmmekatel ohtlikke võimalusi luua. Ehk isegi oli poolaja parim võimalus meil kui kasti tagant Holger saatis palli ristnurga suunas, aga Kalju väravavaht sai näpud vahele.

Teine poolaeg enam nii hästi ei sujunud. Tasapisi oli näha, et meie lühem pink ja ettevalmistus hakkas väsimuse kaudu silma paistma, Vastased kontrollisid enam ja lõid poolikuid võimalusi kuni lõpuks õnnestuski juhtima saada. Seejärel võtsime ise suuremaid riske, eriti terav oli Sebastian, kes hea sööduga pääses väravavahiga vastamisi, kuid taas päästis Nõmme väravavaht oma võistkonna väravast. Olime nii mõnigi kord veel lähedal ja saime kastistki nurgalöökide järel healt positsioonilt löögile, kuid ise skoorida ei suutnud.

Tagant olime jätnud natuke hõredaks kaitse ja isegi vastastel kiirrünnak oli poolaeglane, siis väsimuse baasilt ikka tagasi ei jõutud. Pikalt hoidis meid mängus Henri korduvate suurepäraste tõrjete ja väljatulekutega, kuid lõpuks karistasid vastased meid 2 korda veel ära.

Sildid:

Seotud uudised