Uudised Meie U15 poisid võitsid hooaja viimase kohtumise

Meie U15 poisid võitsid hooaja viimase kohtumiseJK Kuusalu Kalevi 2007-2010 sündinud poisid said sellel hooajal esmaskordselt kogeda liigamänge täismõõtmetes väljakul, kus mängitakse 11vs11. Sellel hooajal küll mängisime jooksvate vahetustega, mis natuke leevendas nö suure mängu kogemust.
Mänge U 15 IV liigas oli kokku 19. Meie võitsime nendest 5, viigistaimse 2 ning kaotasime 11 – need tulemused andsid meile sügisringi lõpuks 8. koha. Väravaid lõid poisid 32 ja lasime lüüa endale 52 ( millest 20 löödi meile hooaja esimese kolme mänguga).

Peale kevadvooru, läks 9 meeskonnaga U15 IV liiga tulemuste põhjal pooleks. Meie jäime teise poolde ning mängisime kohtadele 6.-9. Kahjuks viimase neliku omavahelistest mängudel ei suutnud me kuidagi oma mängupilt realiseerida ning kaotasime ootamatult palju punkte.
Kodus 0-1 SK Tääksile(eelnevalt 1:5 kaotus, ja 3:1 võit) viigistasime Nõmme Kalju FC III 2:2 ( 2:1 ja 9:0 võidud eelnevalt), ning Sakuga teenisime 1:1 viigi ja hooaja viimases peetud mängus võitsime neid 2:1.(kevadel kaotus 1:3).

Autor: Raul Valgiste


Lõplik järjestus U15 IV liigas:
1) JK Tallinna Kalev Sinine, 53p
2) FC Kose, 44p
3) Rakvere JK Tarvas, 38p
4) Rae Spordikool, 29p
5) Põhja-Tallinna JK Volta, 26p
6) Saku Sporting Valge, 19p
7) SK Tääksi, 18p
8) JK Kuusalu Kalev, 18p
9) Nõmme Kalju FC III, 9p

Hooaja alguse šokiteraapiast saime mõne mänguga üle ning alates mai kuust olid kohtumised tunduvalt tasavägisemad. Harjusime vaikselt tingimustega ning üritasime mängida enesekindlalt palliga, mis hakkas tasapisi ka soovitud mängupilti tooma.
Poisid said proovida erinevatel positsioonidel mängida, vaid meie väravavaht Henry oma tublide esitustega betoneeris oma koha postide vahel.

Võistlusmänge tuliid Kuusalu eest pidama ka mõned Anija JK poisid, kes olid meile suureks abiks.
Kõikidel mängudel käis kohal Kenneth.
Väravad: 13-Sebastian, 6-Vladislav; 3- Alessander ja Kenneth, 1-Revo, Mattias, Kristo, Raho, Otto.
Treener tänab kõik mängijad pingutuse eest!

Seotud uudised