Uudised U15 poiste kevadistest liigamängudest

U15 poiste kevadistest liigamängudest

      

Mõned mängud on seljataga ja üllataval kombel oleme võõrsilmängude maratonist ka võiduarve avanud. Võidu teenisime Nõmme Kalju FC III võistkonna üle 1.05 peetud mängus.
Jäime küll natuke teenimatult 0-1 kaotusseisu, kuid poisid võtsid ennast kokku. Sebastian viigistas mängu enne poolaja vilet. Teine poolaeg oli üpris võrdne pusimine, kuni 69.minutil sai Sebastian oma teravusega vastase karistusalasse, kus ta määruste vastaselt peatati. Teenitud penalti vormistas Sebastian ise seisuks 2:1 ja lõpuvileks oli Kuusalu meeskonnal kolm punkti kirjas.
Poisid mängisid südilt ja meeskondlik esitus oli see, millega saab rahul olla.

10.04 saime FC Kose käest suurema sauna. 18.minutiks oli seis 0-3, kuid esimese poolaja teisel poolel saime ka natuke mängida. Parima võimaluse eest hoolitses Hugo, kui ta peale karistusalas sooritatud lööki maha niideti. Pall lendas siiski väravast mööda, kuid ka vile vaikis meie kahjuks.
Teisele poolajale tulid Kose omad vihasemalt peale ning meie olime veel mõtetega riietusruumis. Tegime palju lihtsaid eksimusi ning ei suutnud kuidagi vastase platsi poolele ennast murda. Hoopis koduvõistkond panin teise käigu ning ühe mehe arvele jäi 7 väravat ning kokkuvõtteks selge 0-9 kaotus meie poistele.

24.04 võõrustas meid JK Tallinna Kalev Sinine, kes on vaid võite tunnistanud.
Jäime juba teisel minutil nende vastu kaotusseisu, kui lasime liialt vabalt vastasel löögile minna. 17.minutiks juhtisid nad juba 0-3. Alessander võitis mitmel korral vastaste kaitseliinilt palli ning tekitas nende karistusalas ärevust – siiski korraliku raamilööki me teha ei suutnud.
Poolajaks oli seis küll 0-4, kuid teisel poolajal näitasid ka meie poisid rohkem võitlusvaimu. Tegime mängus korrektuure ja jõudsime korduvalt kontradega nõelata. Korra tabasime ka posti, kuid auväravat siiski ei saanud. Tallinna Kalevile paremust tuli tunnistada seisuga 0-6, kuid teisel poolaja viimase paarikümne minutiga saab Kuusalu rahule jääda. Kahjuks Henry väravasuul sai õnnetu vigastuse esimesel poolajal, kui murdis sõrmeluu. See ei seganud teda lõpuni mängimast, kuid järgnevates mängudest oleme temast ilma.
Peale löödud väravat. Autor: Raul Valgiste
Põhja-Tallinna JK Volta’le sõitsime külla 8.05. Mäng algas tormiselt, kus saime Voltale surve peale, kus üks vastase mängumees tegi ilusa soolo ja virutas Arco selja taha püüdmatu palli. Õnneks kohe järgneva rünnakuga saime kiirelt viigistatud, kui Alessander lajatas palli lati alla.
Haarasime kiirelt eduseisu, kui Vladislav oli õigel ajal õiges kohas ning mänguvahendi võrku lõi.
Ei kulunud palju aega mööda kui Volta viigistas. Kuusalu poolel oli Alessandril ja Timol mitmeid võimalusi nurgalöökidest skoori teha, kuid kahjuks ei suutnud me neid ära kasutada. Poolajale läksime viigiseisul.
Teine poolaeg olime oma platsi poolel jännis ning vastane oli tunduvalt rohkem tahtmist täis. Meie seevastu jäime rohkem kõrvaltvaatajaks ja lootsime, et keegi teine meie eest mängu ära teeb.
Viiv enne mängulõppu haarasid väljakuperemehed eduseisu, kui kõrge kaarpalli kahjuks meie kindamehe näppude vahelt pudenes ning võrgus maandus. Vastane tappis osavalt mängu lõpuhetked, teenides ka hoiatuskaardi ajaviitmise eest. Ühe võimaluse me siiski enne lõpuvilet saime, kuid viigiväravat ei sündinud. Kokkuvõtteks võrdne mäng ja esimesel poolajal raisatud võimalused maksid valusalt kätte. 2-3 kaotus meile ja võit seekord Voltale.

Suured tänud ka meie hetkede jäädvustamise eest – Raul Valgiste!
vs Nõmme Kalju FC III galerii leitav SIIT
vs JK Tallinna Kalev Sinine galerii leitav SIIT

Seotud uudised