Uudised U11 Tarvas Winter Cup

U11 Tarvas Winter Cup

U11 võistkond võttis 09.01.2022 osa Tarvas Winter Cup´st.

Turniiri esimene mäng toimus meil Rakvere I vastu. Meie jaoks oli mängu algus raske. Harjuda tuli nii palli kui ka suure platsiga. Olenemata sellest elasime mängu suhteliselt kiirelt sisse. Söödu saime käima ja vabanemised olid ka head. Esimese värava lasime endale lüüa sellest, et olime unustanud ära vastaste rünnakute korral kaitsesse ümber lülituda ning mängijad ära jagada. Viigi seisu viis meid Hugo, lüües ilusa kauglöögi väravanurka. Kahjuks kaotasime selle mängu 1:2.

Teiseks vastaseks oli Rakvere II. Esimese iluvärava sahistasime vastaste väravavõrku nurgalöögi olukorrast. Järgnev iluvärav tuli kauglöögist Gert’i poolt. Varasematel minutitel väravas olnud Jürgen lülitus ümber mängijaks ning tema asemel läks väravasse Chris Oliver. Jürgen andis mängus endast 100% ja kinkis võistkonnale ka ühe värava, tõmmates õhus oleva palli kahest mängijast mööda, sooritades seejärel pealelöögi. Neljas ja ühtlasi mängu viimane värav läks nurgalöögi olukorrast Risto nimele. Lõppseis 4:0 võit.

Kolmas mäng Narva JK Legioniga oli eelmistes mõnevõrra raskem. Vastased teadsid, mida teevad. Söödumäng meil õnnestus ja samuti ka vabanemine. Rünnakutest ühe suutis realiseerida meie võistkonna noorim, kuid väga väledate jalgade ja osava tehnikaga Aaron. Juhtisime mängu 1:0 kuni lõpu minutiteni. Viimase 4 minuti jooksul jõudsid vastased meile vastu 2 väravat lüüa. Põhjuseks taaskord mängijate ära jagamine. Lõppseisuks 1:2 kaotus.

Turniiri eelviimase mängu mängisime Tartu JK Merkuuri vastu. Mängu kokkuvõtteks ütleks- nagu pudru ja kapsad. Mõlemad võistkonnad mängisid selgelt võidu peale. Vastased lahendasid selles mängus rünnakuid meist paremini ja viisid end lõpuks 2:0 juhtima. Ajaks, mil Hugo super kauglöögi vastaste väravavõrku sahistas, väravavahil jäi üle ainult pealtvaatajaks jääda. Lõppseis 1:2 kaotus.

Viimane mäng toimus FC Peipsi United’iga. Eelnev mäng Tartu Merkuuri vastu oli teinud vaimselt oma töö ning selleks mänguks ei olnud lapsed enam vaimselt valmis. Ennist läbi arutatud vead olid taaskord ununenud, korrati samu vigu ja mängiti nö “pea laiali otsas”. Söödud enamjaolt ei õnnestunud ning pealelööke tegime suhteliselt vähe. Mäng, millest on palju õppida. Lõppseisuks 0:4 kaotus.


Üks asi on harjutada trennis mängijate ära jagamist ehk kaitsetööd, kuid teine asi on võistlustel seda võõraste mängijate peal rakendada. Oma mängijaid võetakse trennis ilusti peale, samas jääb mängudel julgusest vajaka. Võtame selle taaskord teemaks ning järgmistel mängudel oleme juba rohkem valmistunud. Samas oli turniir meie vaatest suhteliselt tasavägine, kuna seisud jäid kõik samad- olenemata kaotusest või võidust.

Meie võistkonna positiivseks küljeks on see, et nii mängus kui ka peale mängu toetatakse üksteist ning heal tujul ei lasta kaduda, olenemata lõppseisust.

Antud turniiril osalesid: Chris Oliver, Jürgen, Aaron, Kristian Rainis, Gert, Rasmus, Risto, Liisi-Marii, Hugo Mattias.

Seotud uudised