Uudised Meeskond teenis punktilisa

Meeskond teenis punktilisa

JK Kuusalu Kalevi meeskond jätkas liigamängudega ja seekord saime ühe kindla kaotuse ja ühe mõru, kuid ausa viigipunkti.
2.voorus kohtusime Tallinna FC Olympic Olybeti võistkonnaga, kes võõrustas meid Nike arenal. Seekord oli meil üpris nooruslik koosseis ja debüüdi meeste eest said kirja: Välk, Viisitamm ja Amer – kes kõik sekkusid vahetusest. Jäime kogenud meeskonna surve alla ning kaitses olime hädas pallivõitmisega. 11.minutil avas kodumeeskond skoori, kui katsime ebaõnnestunult palli, mis veeres ootamatult posti kõrvale väravasse. Ei kusagilt ilmunud värav rahustas vastaseid veidi ja suutsime mingil määral palli lükata. Andreas äärelt tekitas momente oma kiirusega, kuid paraku tuge värava ees ei olnud piisavalt. Korra saime ka kindla väravavõimaluse: Roos andis karistuslöögi kasti, Tamm tabas viiekastis spaagega palli, aga mänguvahend lendas üle värava. Peale löögisooritust pidi kahjuks Tamm mõne aja pärast vahetusse tulema, kuna põlv ei lubanud enam joosta. Tema asemel sekkus meie varuväravavaht Välk, kes sai oma debüüdil keskkaitses mängida. Pausile läksime 0-1 kaotusseisus ja kadunud polnud veel midagi. Poolaja sõnum oli selline, et poolkaitse peaks rohkem palli valdama, mitte kiirustatult üksikut ründajat leidma.
Teine poolaeg algas tõelise fopaa penaltiga, mille õnge esmakordselt platsil olnud kohtunik läks. Sellest tekkinud värav tõmbas poistel lipu mastist ning järgnes umbes kümne minutiline periood, kus kodumeeskond skooris veel kolmel korral. Tegime ära vahetused ja proovisime mängust veel midagi positiivset kaasa võtta, kuid paraku meie mänguplaan ei õnnestunud ning kokkuvõtteks tuli vastu võtta 0-6 kaotus.
Protokoll: http://jalgpall.ee/voistlused/protocol/96932

3.06 mängisime Kuusalus FC Toompea satsiga, kes alustas 23. hooaega EMV-l.
Võiks öelda, et 1.poolaeg oli meie kontrolli all, aga palli ei suutnud me uskumatul kombel kuidagi võrku panna. Korra tõstis Toomingas palli üle Toompea kiipri, kuid pall tegi ootamatu põrke enne väravat ning lendas napilt üle lati. Mäng oli suhteliselt toores, aga kaardid jäid kohtunikul esimesel poolajaks taskusse.
Teist poolaega alustasime samuti hästi, kuid vastastel tekkis kontratest omad võimalused. Õnneks vajalikul hetkel kandis Joosep meid väravas oma tõrjetega.
Lõpuvileks oli seis 0-0 ja tundus, et külalised olid sellega rohkem rahul kui meie. Viik oli aus tulemus ja positiivne, et lisandus napp punktilisa tabelisse.
Protokoll: http://jalgpall.ee/voistlused/protocol/97186

Seotud uudised

Kuusalu külade turniir 2017Kuusalu külade turniir 2017

Käesolevaga avame registreerimise selle aasta Kuusalu valla külade jalgpalliturniirile! Registreerumine: Turniirile registreerutakse turniirile registreerimise vormil. Lisaküsimustele saab vastuseid telefonil 5113963 või meilitsi info@kuusalukalev.eu Turniiri osalustasu võistkonna kohta on 25 eurot makstes kohapeal sularahas või 24