Uudised U13 grupp võitis Joker Tali Cupi II etapi!

U13 grupp võitis Joker Tali Cupi II etapi!

U13 grupp võitis Joker Tali Cupi II etapi! post thumbnail image

Laupäeva hommikupoolikul osales meie U13 treeninggrupp Raasiku FC Jokeri korraldatud Joker Tali Cupil. Turniir koosneb kolmest etapist, millest esimese võitsime meie.

Esimeses mängus kohtusime Anija Unitedi eakaaslastega, mängu algus ei läinud meil just kõige paremini, poisid olid veel väsinud ja tundus, et mõned polnud veel päris üles ärganud. Tegime palju sööduvigu ega suutnud väga palli hallata. Õnneks mängu edenedes kogusime end ning tulime mängu sisse. Mängu teises pooles oli mängupilt juba tunduvalt parem, suutsime võtta ette ohtlikke rünnakuid ning kasvatasime kaitses enesekindlust. Kaks olukorda suutsime ka realiseerida, nendest esimeses skooris Norman ja teises Hugo. Turniiri avamäng lõppes 2:0 võiduga.

Teisena kohtusime Tabasalu JK poistega, kuna vastaseid oli kohal vähe, siis tulime neile vastu ja mängisime 4+1 formatsioonis (muidu oli 5+1). Mängupilt paranes märgatavalt, tekkis rohkem söödukohti ja nii saime kohe alguses mõned lubavad rünnakud üles võetud. Ilusat söödumängu näitasid Mattias, Hugo ja Norman, hästi paistis silma ka Karu, toetades kaitsjana rünnakut ja andes häid sööte meie ründajatele vastaste kaitseliini taha. Esimesena sahistas Mattias palli vastaste väravavõrku, sellele järgnes ka Normani löödud kaks väravat, mis kindlustasid meile taaskord võidu, mäng lõppes 3:0 meie kasuks.

Kolmas mäng oli meil võõrustajatega ehk Raasiku Jokeri võistkonnaga. Mäng oli üsna tasavägine, kuid küllaltki palju oli näha liigset kiirustamist ja rapsimist. Ei suutnud korralikult söötu käima saada, õnneks tegime kaitses korralikku tööd ja suutsime vastaste rünnakutega kenasti toime tulla. Hästi paistis silma Joosep, kes tegi oma selle turniiri parima mängu, võitles iga palli pärast, ei kartnud füüsilist kontakti ja mängis end ka löögipositsioonile. Kahjuks väravat sellest ei sündinud, sest löök läks liiga värava keskele ja väravavaht sai selle kätte. Hea mängu tegi ka Kauren, kes töötas usinalt nii kaitse- kui ründefaasis, kirsina tordil lõi ta ka mängu ainukese värava ja kindlustas sellega meie võidu. Mäng lõppes 1:0 võiduga.

Viimases mängus oli meie vastasteks FC Cosmos, mäng oli esimestest hetkedest alates väga pingeline ja närviline. Vastased olid väga isuga mängus ja mängisid iga palli pärast lõpuni, nad said ka mitu ohtlikku lööki meie värava peale, kuid õnneks noppis need meie väravavaht Holger ilusti ära. Mängu edenedes ärevus ja pinge aina kasvas, vastaste treenerid ei suutnud samuti oma emotsioone vaos hoida ja sellega viisid nad ka oma mängijad rivist välja, kes kippusid oma pahameelt meie mängijate peal välja elama. Pingelise heitlusega mäng päädis meie võiduga, kui Kauren meid üsna mängu lõpus juhtima viis.

Sellega olime kindlustanud endale turniiri teise etapi võidu, läbisime turniiri puhtalt- neljast mängust neli võitu, lõime 7 väravat, meile ei suudetud lüüa ühtegi. Viimane etapp toimub 29. veebruaril ja siis mängitakse välja lõplikud kohad.

Kauren valiti turniiri parimaks mängijaks! 🙂

Seotud uudised

Flora Cup 2013Flora Cup 2013

Kuusalu Kalevi 2004. aastal sündinud poisid võtsid  osa turniirist, mis toimus Eesti Jalgpalli Liidu uues Lilleküla sisehallis. Saime jõudu proovida esmakordselt samasse vanuseklassi kuuluvate poistega. Igal võistkonnal oli lubatud kaasata