Uudised U13 grupp võitis Joker Tali Cupi I etapi!

U13 grupp võitis Joker Tali Cupi I etapi!

U13 grupp võitis Joker Tali Cupi I etapi! post thumbnail image

15. detsembri hommikupoolikul toimus Raasikul taaskord Joker Tali Cup, kust võtsid osa meie U13 grupi poisid. Turniir on jaotatud kolme etapi vahel, mille käigus selgitatakse turniiri üldvõitja.

Esimesel etapil olid meie vastasteks Anija United, Raasiku FC Joker Must, Raasiku FC Joker Punane ja Tabasalu JK.

Esimeses mängus kohtusime Anija võistkonnaga, kes alustas turniiri vaid viie mängijaga, olles ühega vähemuses. Kohe alguses haarasime initsiatiivi ja külvasime paanikat vastaste värava all, meie kahjuks suutis naabervalla esinduse väravavaht päris mitu meie lööki tõrjuda. Mäng lõppes meie 3:0 võiduga.

Hugo mänguhoos

Teises mängus olime vastamisi Tabasalu JK poistega, kohe esimestel minutitel suutis Hugo ründefaasis teha head pressi ja viia meid ka kaheväravalisse eduseisu. Sellele järgnesid veel ka Mattiase ja Kaureni löödud väravad ning viimaks vastaste omavärav. Mängu lõpus valdas meid aga kaitsefaasis paanika, kui vastased said hoo sisse ja võtsid järjest ohtlikke rünnakuid ette. Meie kaitsjad tegid kaks suurt eksimust, jättes esimesel juhul mängija enda seljataha valveta ja teisel juhul eksiti audist sööduga, kui mängiti pall otse vastastele. Mõlemad meie eksimused karistati ka väravate näol ära ja mängu lõppskooriks jäi 5:2 võit.

Kolmas mäng oli Raasiku FC Mustaga, mäng oli esimesest hetkest alates väga tasavägine ja võrdne. Mattias, Hugo ja Kauren näitasid väga head söödumängu rünnakufaasis, mis tagas meile ka edu, kui Mattiasel õnnestus peale ilusat rünnakut löögile saada ja meid juhtima viia. Turniiri parima mängu tegi ka Romet, kes näitas väga head võitluslikkust nii ründe- kui kaitsetöös. Mäng lõppes meie 1:0 võiduga ning seega olime juba kindlustanud endale turniiri avaetapi võidu.

Viimases mängus olime vastamisi teise Raasiku esindusega ehk Raasiku FC Punasega. Mäng oli taaskord väga tasavägine ning võitlusrikas. Oli näha, et mõlemad võistkonnad tahavad võita ja kõik mängijad pingutasid selle nimel. Meie hakkasime väsimuse pealt tegema natuke liiga rutakaid lahendusi ja kohati unustasime kaitsetöö sootuks, meie õnneks sellest siiski väravat ei sündinud ja mäng lõppes 0:0 viigiga.

Mattias valiti turniiri parimaks mängijaks!

Kokkuvõttes oli turniir meie jaoks edukas, lõime kokku 9 väravat ja endale lasime lüüa vaid kaks. Oli küll momente, millega päris rahule jääda ei saa, kuid üldpilt näitab seda, et trennis õpitu hakkab poistele vaikselt külge jääma ja oleme õigel teel.

Võistkonnad autasustamisel

Seotud uudised