Uudised U12 jäi Nõmme Cupil 5. kohale

U12 jäi Nõmme Cupil 5. kohale

U12 jäi Nõmme Cupil 5. kohale post thumbnail image

Meie U12 võistkond osales nädalavahetusel 25-26.01 Tallinnas Männiku sisehallis Nõmme Cupil. Võistkondi turniiril osales kokku kaheksa. Turniiril osalesid Läänemaa JK, JK Kuusalu Kalev, Viikingit Valkoinen, FC Tallinn, Maardu Linnameeskond, Saku Sporting, FC Flora Rohevalged ja FC Flora Mustad.

Esimeses kohtumises mängisime JK Läänemaa võistkonnaga. Domineerisime mängus rohkem palliga kui vastasvõistkond, kuid kahjuks ei suutnud omi võimalusi väravateks realiseerida. Vastasel õnnestus ühest olukorrast meile värav ära lüüa, seega võit JK Läänemaale tulemusega 1:0.
Teises mängus leidsime kohe hea mängurütmi ja surusime soomlasi kõvasti. Võitsime mängu skooriga 6:0.
Kolmandas vastasseisus FC Tallinnaga alustasime tempokalt ja realiseerisime momendid väravateks. Mäng meile tulemusega 5:0.
Alagrupis saavutasime 2. koha ja veerandfinaali vastateks saime B-alagrupi 3. koha võistkonna FC Flora Rohevalged.

Veerandfinaalis pealinna meeskonnaga võideldi kõvasti, aga siiski pidime seekord vastase paremust tunnistama minimaalsega skooriga 1:0. Kaotus tähendas seda, et hakkasime mänge mängima kohtadele 5-8.

Kohamängud algasid väga hästi. Esmalt võitsime FC Tallinna võistkonna tulemusega 2:0 ja FC Flora Musta esinduse 4:2. Seega turniirilt tubli 5. koht!

Kokkuvõtteks hea esitus meie võistkonna poolt. Mängisime alles teist turniiri formaadiga 8+1 väljakul ja suluseisuga. Kuna võistkonda treenib hetkel sisetingimustes ja väikses saalis, siis esimestes mängudes oli natukene raske kohaneda suure väljaku ja vabaruumiga. Mäng mängult läksid asjad paremuse poole ja leidsime hea rütmi.

Seotud uudised