Uudised Saalijalgpalli Harjumaa Meistrivõistlustelt meeskonnale 6.koht

Saalijalgpalli Harjumaa Meistrivõistlustelt meeskonnale 6.koht

14.12 osales meeskond harjukatel, mis seekord oli formaadis 5+1 ja mängud toimusid sisetingimustes Saue renoveeritud spordihallis. Kuna maas oli ka kunstmuru kate, siis saalijalgpallireegleid ei kohaldatud, mõnede eranditega. Samuti ei võinud ka kasutada kõrgeid kunstmuru korke, kuigi tundus, et ka seal võis olla erandeid.

Kokku registreerus 7 meeskonda: Saue JK, Kernu Kadakas, Young FC, Harju JK Laagri, JK Kuusalu Kalev, Saku Sporting ja Saue JK Rannarutsid.
Paraku tehti 2 alagruppi ning mängude arv jäi üürikeseks.
Kuusalu kuulus kolmesesse alagruppi koos Saue JK ja Saku Sportinguga.
Esimese mängu pidasime hilisema turniiri võitja Saue JK vastu, kes kasutas osavalt ära meie söödueksimused ning üleminekud rünnakule lõppesid kiirete väravatega. Kris lõi meie auvärava, aga rohkemaks aega ei jagunud. Mängu lõppes 1-4 kaotusega.

Teise mängu pidime kindlasti võitma, et pääseda kõrgemate kohtade peale mängima.
Leppisime kokku, et tegutseme aktiivsemalt, kuid siis kui ärkasime oli seis juba otsustatud.
Oma löögiüritusi ei suutnud me kuidagi raamide vahele suunata. Kuiv kaotus 0-4 ja alagrupi viimane koht oli tõsiasi.
5.-6. koha mängus läksime vastamisi Saue JK Rannarutsidega. Proovisime veidi teist taktikat, mis teoorias tundus toimivat. Vastane söötu ei lükanud ning tihtipeale sai tõusta nende väravavaht, kellel paraku oli jalas päris hea purakas. Meie kindamehe valearvestuse tõttu õnnestus neil tema tabamusest kiirelt juhtima minna ning ka teise värava vormistas rikošetist rutside postide vahel seisnud mees. Saime ise korduvalt löögile ja Karel vähendas kaotusseisu. Surve oli korralik ja mäng kippus kohati liialt jõuliseks, aga rohkem väravaid ei sündinud. 1-2 kaotus ja 6. koht seekord meile.
Lõplik järjestus:
1. Saue JK
2. Saku Sporting
3: Harju JK Laagri
4. JK Kernu Kadakas
5. Saue JK rannarutsid
6. JK Kuusalu Kalev
7. Young F.C.

JK Kuusalu Kalevit esindas: Markus Sisas, Evgeni Smirnov, Karel Taal, Kaur Taal, Brent Põhjala, Andreas Možajev, Lauri Sigur, Kris Oliver Maiberg ja Taaniel Toomingas.Seotud uudised