Uudised U11 saavutas Pärnu Summer Cupi B turniiril 3.koha

U11 saavutas Pärnu Summer Cupi B turniiril 3.koha

U11 saavutas Pärnu Summer Cupi B turniiril 3.koha post thumbnail image

U11 osales 27-30. juunil Eesti suurimal jalgpallifestivalil Pärnu Summer Cup 2019. Festivalil osales võistkondi kokku üle 200 erinevates vanuseklassides. Rahvusvahelisel võistlusel olid esindatud Läti, Leedu, Soome, Poola ja Eesti võistkonnad. U11 JK Kuusalu Kalev mängis sel turniiril B taset, kus saavutati suurepärane 3. koht!

Turniiril osalesid FC Valmiera Glass II, JK Kuusalu Kalev, Viimsi MRJK valge, FC Helios Kõrveküla, Nõmme Kalju FC II, FK Silute II, Pärnu JK Vaprus sinine, FC Elva, FK Auda II, Pärnu JK Vaprus must, FC Flora, Pärnu JK II, FC Kose, FC Halikko punane.

Võistkonnad olid paigutatud kahte alagruppi. Alagrupis mängisid kõik võistkonnad kõigiga läbi, mille käigus selgus lõplik alagrupi järjestus. Playoffe ega poolfinaale ei mängitud. Alagrupi võitjad mängisid omavahel finaalkohtumise ja alagrupis 2. kohale jäänud võistkonnad pronksimängu.

Alagrupimängud möödusid meil väga edukalt. Saime alagrupis 5 võitu ja 1 kaotuse. Kuna meie alagrupi lätlaste võistkond Valmiera Glass II ei komistanud kellegi otsa, siis pidime leppima alagrupis 2. kohaga, mis tähendas pronksikohtumist.

Meie alagrupimängud:

JK Kuusalu Kalev           6 -2      Nõmme Kalju FC II

Viimsi MRJK valge         0 – 2     JK Kuusalu Kalev

JK Kuusalu Kalev           1 – 2     FC Valmiera Glass II

FK Silute II                       0 – 6     JK Kuusalu Kalev

Pärnu JK Vaprus             0 – 19   JK Kuusalu Kalev

FC Helios Kõrveküla       1 – 3    JK Kuusalu Kalev

Alagrupi järjestus:

Pronksimängus läksid lätlaste FK Auda II kohtumist juhtima, aga meie pidasime vapralt oma mängujoonisest kinni ja ootasime omi võimalusi. Mängu II poolajal teenisime penalti, mille ka kindlalt realiseerisime. Penaltist saime palju innustust ja usku, et suudame selle mängu enda kasuks pöörata. Seejärel suutsimegi veel ühe väravamomendi väravaks vormistada ja tasuks pronksmedalid.

Kokkuvõtteks väga suurepärane esitus võistkonna poolt. Rõõmu teeb see, et kõigil neljal mängupäeval võistkond näitas sisu ja tahet võita mänge. Pronksimängus jäime küll avapoolajal kaotusseisu, aga uskusime lõpuni, et võidame selle mängu. Nii ka läks, pead norgu ei lastud ja võideldi kuni lõpuvileni. Seekord maitses 3. koht eriti hästi, nagu oleks turniirivõidu saavutanud. Magusaks teeb selle kindlasti turniiri suurus ja tugevad ning võrdsed mängud vastastega. Hea meel on ka selle üle, et olime turniiri kõige resultatiivseim võistkond, lüües 7 mängu peale 39 väravat. Suured tänud lastevanematele, kes meile turniiril kaasa elasid ja toetasid!

Palju õnne kogu võistkonnale!

Väike klubi, suur hing!

Seotud uudised