Uudised U11 võitis Kose Cupi!

U11 võitis Kose Cupi!

U11 võitis Kose Cupi! post thumbnail image

15. juunil toimus Oru staadionil Kose Cup 2019. Turniiril osalesid FC Raasiku Joker, Anija United, FC Kose ja JK Kuusalu Kalev.

Esimeses kohtumises mängisime kohaliku võistkonnaga FC Kosega. Domineerisime kindalt mängu, aga häid väravavõimalusi ei suutnud kahjuks mängu algfaasis ära realiseerida. Lõpuks saime kaane pealt ära ja lõime vastasele 7 palli võrku. Võitsime mängu tulemusega 7:1.

Teises mängus kohtusime FC Raasiku Jokeriga. Mäng algas tasavägiselt. Mängu algul ei leidnud võistkonda head rütmi. Nii kui söödumäng hakkas kulgema, tekkisid ka kohe väravavõimalused. Vastane mängis visalt ja kergelt meile midagi ei andnud. Lõpuks suutsime siiski kaks väravavõimalust ära realiseerida. Mäng meile resultaadiga 2:0.

Kolmandas ehk finaalmängus läksime vastamisi Anija Unitediga.

Alustasime mängu kohe kõrge ja aktiivse pressinguga, mis tõi meile ka edu. Pressingu tulemusena saime luua häid väravamomente vastase värava lähistel. Saime esimesest väravast kõvasti enesekindlust. Peale esimest väravat kulges mäng suures plaanis meie võistkonna domineerimisega. Realiseerisime veel 3 võimalust väravateks. Mäng lõppes tulemusega 4:0.

Kokkuvõtteks suurepärane turniirivõit. Kui võistkond tõstab karika pea kohale, siis tuleb tulemusega igati rahule jääda ja nautida võitu! Kõikides mängudes tulid mängijad oma ülesannetega igati edukalt toime. Suur kummardus kogu võistkonnale!

Pühapäeval, 2. juunil toimus Tartus Annelinna kunstmurustaadionil U11 Eesti meistrivõistluste I voor. Turniiril osalesid FC Santos I, FC Santos II, FC Helios Võru ja JK Kuusalu Kalev. Sel aastal mängib U11 võistkond viimast aastat turniiri süsteemi. Järgmine aasta hakkame mängima kodus-võõrsil printsiibil.

Tänavu mängime A turniire ehk parimate vastu.

Esimesel turniiril pidime tunnistama selgelt vastaste paremust. Esimese mängus kaotasime suurelt FC Santose I võistkonnale 10:2. Teisel kohtumises pidime tunnistama FC Heliose paremust tulemusega 5:0. Viimases mängus FC Santose II võistkonnaga oli mängupilt juba parem, kuid siiski kaotasime mängu 4:1.

Loodan, et juba järgmisel EMV turniiril Kohta-Järvel suudame vastastele rohkem hambaid näidata.

Seotud uudised