Uudised U17 poisid avasid Eliitliigas võiduarve

U17 poisid avasid Eliitliigas võiduarve

31. märtsil läksime vastamisi liiga liidri Pärnu JK Vaprusega.
Vastane skooris juba 3.minutil kui me kaitseliiniga liialt kõrgele uitama läksime. Kümme minutit hiljem said koduvõistkond ühe juurde kui ründaja tõstis palli üle meie väravavahi.
Pärnakad olid selgelt üle igas elemendis ning meie peamine ülesanne pidi olema hambad ristis kaitses mängida. Palli võites seda säilitada, mitte lihtsalt ette peksta. Saime ka mõned standardid – korduvalt hakiti meie keskväljal Atsi.  Kohe kui kõrgemale pressi tegema läksime, suutis vastane meid hammustada.
Teisel poolajal lõi kodumeeskond 2 väravat veel ning lõppseis jäi 0-4.  Võimalusi oli Pärnul kõvasti rohkem, et skoori kasvatada, aga ka meil tekkis paar olukorda. Karl-Jaco kiirusega sai üks-ühele, kuid löök ebaõnnestus. Mängupilti arvestades, oli aus tulemus 0-4. Protokoll

 


14. aprillil mängisime Saku Sportingu vastu.
1.poolaeg vastane domineeris.Meie parimad võimalused Andreasel.standradist nurgalöök ja Uku sai kaks korda lööki proovida, esimene blokeeriti, aga teise vajutas Uku väravasse. Olukorras alustas Marten, osava nurgalöögiga.
Andreas sai korra osavalt jooksu ning pall oli siirdumas ristnurka, kuid Saku kindamees tõrjus. Miikael ei kasutanud 1-1 ära ja vastasel oli kohe vastuvõimalus, Kuusalu õnneks lükkas nende ründaja palli kuidagi moodi mööda väravast. Aaron sai karistuslööki proovida, aga väravavavaht tegi hea tõrje.
Teine poolaeg olime paremini mängus sees. Alguses oli veel vastasel värav õhus, kuid nad ei suutnud realiseerida. Jaco lõi Miikaeli söödust 2. Ja 3. värava. Lõppseisu 4-0 lõi Aaron peaga nurgalöögist.Söötjaks Marten. Enne kui Andreas puhkama tuli,sai ta veel hea väravavõimaluse  – võites palli karistusalas ja vasaku jalaga tehtud löök läks meetri jagu mööda.Hästi sekkusid vahetusest Jaak, Semjon ja Romet. Rometil õnnestus ka löögile saada, kuid kiiper noppis ürituse ilma probleemideta.
Kokkuvõtvalt kõigilt eeskujulik mäng ning hooaja esimene võit koos nullimänguga on kiiduväärt.Protokoll

 


25. aprillil sõitsime Ahtmesse, kus võõrustas meid Kohtla-Järve JK Järve.
Juba 5. minutil avas Karl-Jaco skoori ning 12. minutil duubeldas meie eduseisu. Vastane lubas meil palju palliga toimetada ja kodumeeskond tekitas ohtlikkust pigem kontrarünnakutega. Poolaeg lõppes 2-0, Kuusalu eduseisul.
Teise poolaja algul sai jala valgeks ka Miikael ja 71.minutil vormistas oma kaabutriki Karl-Jaco. Sinna vahele mahtus vastase avavärav.
Lõpp läks pingeliseks, kuna ei suutnud ära lüüa oma tekitatud olukordi.
Mida aeg edasi, seda enam lasime järvekatel palli hallata ning tulemuseks lõid nad 83.minutil 2-4 ning enne lõpuvilet veel penaltist ühe. Kokkuvõtteks meile võit, tulemusega 3-4. Protokoll
Teenitult saime võidumaitset tunda, kuigi tundub, et kolm lastud väravat on veidi palju. Samas hea realiseerimise korral oleks saanud paar väravat rohkem.

 

Esimese kodumängu pidasime 1. mail Kehras, kus võõrustasime FC Kuressaaret. Vastane oli vaid võite tunnistanud ning seekord oli meie meeskonnal olid suured puudujäägid mängijavalikus.
Pidasime mängu vaid kümnekesi ning väravasuul seisis Miikael, kes sai tublisti hakkama.
Joosep sai proovida ründaja ametit, kuigi tervis ei olnud päris täiuslik.
Poolaeg lõppes 0-2 saarlaste eduseisul, kuid ka meil olid head võimalused skoorimiseks.  Kõrvalt vaadates ei paistnud meie ühemeheline vähemus välja – vastupidi, kohal olnud poisid näitasid väga tublit mängulugemist ning saadi hakkama nii kaitses kui rünnakul. Vaid vormistus jäi sooritamata ning me ei suutnud kuidagi Kuressaare kindameest üle mängida. Lõpus sai vastane kontrast ühe värava juurde ning sellega kadus ka õhus olnud pinge. 0-3 kaotus tuli vastu võtta. Protokoll
Kõik kohalolnud said väga tublisti hakkama, kahju on vaid sellest, et nii võrdses mängus polnud meil ühtegi lisakäiku.

Seotud uudised

Lastegrupi mänguvormLastegrupi mänguvorm

Koostöös õmblusettevõttega Rutiks OÜ valmib lastegrupi mänguvorm. Vorm koosneb bordoopunasest kollaste külgedega särgist ja mustadest pükstest. Vormi hind jääb alla 20€. Vorm ei sisalda jalgpallisokke, mis tuleb endal hankida –