Uudised Meeskond on kogunud 4.liigas mängupraktikat

Meeskond on kogunud 4.liigas mängupraktikat

21.04 võõrustas meid Tallinna Piraaja II. Vastane loobus hooaja algul liigas mängimisest, kuid hiljem otsustati siiski mängida kui liigasüsteem selgeks sai.
Kohtumise algus oli küllaltki rabe mõlemalt poolelt ning ilmnes palju mängupraaki. Veerandtunni täitumisel sai Piraaja esindusvõistkonda registreeritud mängumees kaane maha ning poolaja vile kõlades, oli samal mehel viis väravat kirjas. Kõrgemalt võetud Piraaja mängija asendati poolaja pausil ning mäng muutus kohe ka võrdsemaks. Teise poolaja võitsid vastased 3-1, meie värava sepistasid Karl-Jaco ja Miikael. Karl-Jaco saatis äärelt terava palli kasti ning Miikael lükkas palli võrku.
8-1 kaotus paistab numbriliselt suur, kuid tugevat peavalu valmistas meile vaid üks mängija, kes laineharjal oli. Positiivne on auvärav ning poiste võitlusvaim kestis tegelikult lõpuni.

28.04 toimus esimene kodumäng, mille pidasime Kehra kunstmurul Viimsi Lõvide vastu.
Vastane tekitas meile meelhärmi 13.minutil, kui keskväljalt karistuslöök kasti riputati ning tagapostist pall võrku löödi. Kuusalu ei suutnud vastase kiiprit väga testida ning poolaeg lõppes 0-1.
Teist poolaega alustasime tublilt ning Sergo otse õhust löödud iluvärava viigistas seisu.
Haarasime mänguohjad ja lõime skoorimiseks veel paar head võimalust, aga paraku ei suutnud realiseerida. 54.minutil peatati Viimsi karistusalas määrustevastaselt meie mängija ning penalti oli tõsiasi. Sergo soorituse suutis tõrjuda vastasvõistkonna väravavaht ning Kuusalu ei suutnud juhtima minna. Kümmekond minutit hiljem oli Jaanil oli hea võimalus skoorida, kuid tema löögi tõrjus kiiper nurgalöögiks. 73. ja 75.minutil lõid Viimsi Lõvid kaks väravat ning enne lõpuvilet lisasid veel ühe. Mängu lõpus põrkasid õnnetult kokku meie väravavaht Joosep ja kaitses mänginud Rain, mille tulemusena vahetas Andreas väravavahi välja.
1-4 kaotus tuli vastu võtta, kuigi võimalusi skoorimiseks tekitasime suhteliselt võrdselt.

5.05 mängisime Wismari staadionil, vastaseks Kristiine JK.
Meie meeskonna keskmine vanus oli 17 aastat, kui mitte arvestada kogenud kapteni vanust.
Esimese poolaja plaan oli mängida madalal ja tekitada võimalusi Karl-Jacole kiiruse peale. Kahjuks läks palli kontrollimiseks tihti peale liialt aega ning otsustavat passi ründajale, ei suudetud teha. Kaitses mängisime tublilt, kuid 24.minutil avas siiski kodumeeskond skoori. Poolajaks olime jäänud kolme väravalisse kaotusseisu.
Väravad võtsid meie poistelt pinged maha ning teist poolaega alustasime enesekindlamalt– hakkasime kõrgemalt pressima ning suutsime paar võimalust tekitada. Karl-Jaco pääses korra kindamehega 1-1le, kuid löök leidis täpselt juba siruli läinud vastase. Sergo saatis korra keskringi lähistelt kõrge palli teele, kuid väravavaht suutis palli püüda.
Liine kõrgele jättes, tekkis kodumeeskonnal palju üks-ühele/kahele olukordi, mis sepistati kaheks väravaks.
71.minutil  lõi Kuusalu auvärava vahetusest sekkunud Joosep, kes on tegelikult U17 tiimi väravavaht ning pani tabloole 5-1.
79.minutil magasime maha vastase audiviske ning sealt löödi kuues pall meie võrku. Kuus minutit enne lõpuvilet said kristiinekad õnnega pooleks ühe veel kui meie kaitsja rikošetist, pall värava leidis. Paar minuti hiljem suutsime hea söödu Karl-Jacole mängida, kes purjetas läbi keskvälja, kuni vastane ta kinnihoides peatas – tasuks kollane kaart. Võis vaid oletada, et kui poleks teada peatatud, oleks ta möödunud ka viimasest kaitsjast.
Tulemuseks 1-7 ning kodumeeskond oli selgelt parem, kuid skoor oleks saanud viisakam olla.
Positiivse poole pealt suutsime taaskord värava lüüa ning paar võimalust jätsime realiseerimata.

Treeningutega alustame uuel nädalal ning siis saame oskusi ja kokkumängu lihvida. Teiseks ringiks on ajateenistusest osa poisse tagasi ning saame vähe mehisemat mängu näidata. Hetkel on suureks abiks olnud U17 poisid, kes väärt mänguminuteid teeninud. Esimene kodumäng Kuusalus 19.05 kell 18.00 – Proovime Kuusalus punktiarve avada!
Tule kohale—->https://kuusalukalev.eu/2019/05/tule-kodumangule/

Seotud uudised