Uudised Laupäeval peeti talgud Kuusalu staadionil

Laupäeval peeti talgud Kuusalu staadionil

Talgulised

4. maiks kutsusime klubi treenitavaid ja lapsevanemaid staadionit korrastama ning hoolimata ilmataadi vastuseisust tuli töödele osalema 50 vaprat talgulist. Oli nii lapsi kui lapsevanemaid ja muid tublisid abilisi. Talgujuht, klubi hoolekogu liige Kaarel Treumuth võttis talgud kokku nii:

Päeva alustasime hommikuvõimlemisega ja siis asusime tööle. Korrastasime staadionimaja, juurisime staadionimurust võililli, riisusime, tegime ettevalmistused tribüüni värvimiseks. Värvida ei saanud, kuna vihma tibutas. Tegime uue “kännuklassi”.
Talgujuhina tänan kõiki – nii väikeseid kui suuri. Olite kõik vahvad ja tublid. Järgmisel aastal jälle.

Klubi tänab Hirvli saeveskit, kelle suure abiga saime kännuklassi uuendatud!

Vilgastele abiliste töö tulemusena näeb staadion juba oluliselt parem välja. Murukate on tasane ning tribüünipiire särab värskes värvis ning varustuseruum sai kohe puhtamaks. Neli tundi tööd ja supipaus läks lennates. Suur tänu kõigile osalejatele!

Ühtlasi – leidsime mitmed täitsa korralikud puutsad: kes leiab pildilt enda omad, võtab ise treeneriga ühendust!Leitud unustatud puutsad

Pilte talgudelt:

Seotud uudised