Uudised JK Kuusalu Kalev alustas mängimist EMV 4.liigas

JK Kuusalu Kalev alustas mängimist EMV 4.liigas

2018. a. hooaja lõppedes panid treenerid pead kokku ning tundus mõistlik samm luua klubi esindusvõistkond meestele. Asjaajamise võtsid enda peale klubi treenerid: Markus, Sergo ja Kristo.
Eesmärk oli komplekteerida meeskond kohalikest noortest, kellel oleks võimalus osaleda treeningutel ja liigamängudel kogemusi hankida. Meeskonnas saavad mängida kaasa ka mõned poisid U17 võistkonnast, kes saavad oma esimesed sammud teha meesteliigas.
Kuna hetkel Kuusalu vallas rohkem jalgpalli meeskondasid pole, kes Eesti Meistrivõistlustel mängivad, siis on JK Kuusalu Kalev ka valla esindusmeeskond.
Meie meeskonna nimekiri ja mängude graafik on leitav siit

Kevadringis mängime 4.liiga Ida/Põhi tsoonis, kus on kokku 6 meeskonda.
Vastasteks  on: Tallinna FC Reaal, Tallinna JK Piraaja, Kristiine JK, Tallinna JK Jalgpallihaigla ja Viimsi Lõvid.
Kevadringis mängime kodus/võõrsil printsiibil, peale mida formuleeritakse 4.liiga ümber, tuginedes kõigi tsoonide paremusjärjestusele.
DSC_1680

Hooaja ettevalmistusena oleme pidanud ühe sõpruskohtumise Raasiku Jokeri rahvaliiga meeskonna vastu. Suurel platsil veel kokkumäng täiuslik ei olnud, aga piisav, et positiivne 8:2 tulemus vormistada.

Esimese liigamängu pidasime 11.04 Männikul, kus võõrustas meid JK Jalgpallihaigla.
Mäng oli üpris võitluslik ning vastane pani meile tugeva surve peale. Lahtistele pallidel olid haigla omad tihtipeale esimesena jaol ning sellega haarasid nad initsiatiivi. Esimene kodumeeskonna värav tekkis pikast audiviskest, kus pall karistusalas lahtiseks jäi ning väravat kaitsnud Joosepi selja taha löödi. Kuusalu kindamees päästis paaril korral meid väga heade tõrjetega. Peale väravat kogusime end ja saime ka mõned võimalused – paaril korral sai karistuslööki proovida Sergo ning korra ka skoorisime jätkuolukorrast, kuid äärekohtunik fikseeris suluseisu.
Enne poolaja lõppu lõi Kuusalu Kalev oma ajaloo esimese ametliku mängu värava – Brent mängis vasakult äärel hea söödu kasti ning Sergo löi mänguvahendi võrku.
Avapoolaja närvipingest toibusime ning teisel kolmveerandtunnil suutsime veidi rohkem  mängus olla. Vastane langes madalale ning proovis sirgjoonelisemalt lahendusi leida – mängides pikka palli paarile ründetsooni jäänud mehele. Korra neil see ka õnnestus, kui paremal äärelt mängiti hea pass karistusalasse ning jaol olnud üksik ründaja skooris peaga.
Mängulõpus oli meil paar head võimalust viigistamiseks aga haigla väravavaht pareeris osavalt.

Hooaja esimese mänguga võib rahule jääda, vaatamata napile 1-2 kaotusele.
Meestel silmad särasid ning mängunälga oli tunda.
IMG_0110

Seotud uudised