Uudised JK Kuusalu Kalevi U9 võttis osa Tarvas Cupist

JK Kuusalu Kalevi U9 võttis osa Tarvas Cupist

Pühapäeval, 03. veebruaril võttis JK Kuusalu Kalevi U9 (2011-2012) lastegrupp osa oma päris esimesest saalijalgpalli turniirist Tarvas Winter Cup.

Turniir algas kell 9:00 ja ühtlasi oli see ka meie esimene mäng, vastaseks Rakvere JK Tarvas LK. Alustasime mängu väga innukalt ja ilusa söödumänguga. Poistel oli väga hästi meeles trennis õpitu ja enne mängu algust üle korratud teemad.
Mängus sai näha nii ilusat rünnaku ülesehitust, millest tekkis nii mõnigi väravaolukord kui ka head kaitsetööd.
7. minutil tekkis meil penaltilöögi olukord, mida läks realiseerima Sebastian. Löök küll ebaõnnestus, tabades väravaposti, kuid see lapsi ei heidutanud ja mängiti võidukalt mängu lõpuni. Mängus sai värava kirja Villem, saades söödu ja suunates palli ilusti välisküljega väravanurka, väravavahist mööda. Lõppskooriks jäi 1:0 meie kasuks.
Teises ja ühtlasi ka viimases alagrupi mängus astusime vastamisi Saku Sporting võistkonnaga, kes lõppkokkuvõttes võitis turniiril esikoha.
Mängu algus oli paljutõotav, kuid pärast teist väravat meie kahjuks, mis õnnetult meie kaitsja põlvest väravasse maandus, ehmatasid lapsed veidi ära ning lasime endale veel mõned väravad lüüa. Lõpptulemuseks 0:5 Saku kasuks.


Kuigi alagrupis teenisime mõlema võistkonnaga samaväärsed 3 punkti, siis sai otsustavaks faktoriks väravatevahe. Teise mängu kaotus tagas meile turniiril 9-12. koha peale mängimise.
Kolmandaks vastaseks saime endale Rakvere JK Tarvas DB.
Lapsed ei lasknud end eelneva mängu kaotusest häirida ning pauside ajal räägitud vead ja head tasusid end sel mängul ära. Lõppskooriks 6:0 meie kasuks. Selles mängus sai Maddox enda nimele tervelt kõik 6 väravat, mille tagas hea meeskonnatöö.

Tänu kolmanda mängu võidule mängisime enda turniiri viimases mängus 9-10 koha peale, vastaseks saime Harju JK Rae.
Vastane oli tugev ja palju meile võimalusi ei pakkunud. Suutsime siiski hea söödumängu ja osavalt suunatud pealelöökidega mõned väravad kirja saada.
Lõpptulemuseks 3:1 meie kasuks.

Kokkuvõttes jäime turniiril 9. kohale kolme võidu ja ühe kaotusega.
Sära silmades oli see, mis terve turniiri ajal laste nägudest peegeldus, olenemata mängu tulemustest – järelikult oleme grupiga õigel teel.
Tähtis pole võit, vaid kogemus, osavõtt ja see, et lastel oleks lõbus.
Söödumäng ja audiolukorrad on meil oluliselt paranenud ja trennis õpitu jääb meelde- super! 🙂 Olen mängijate üle väga uhke!

Turniiril mängisid: Chris, Jürgen, Kristian-Rainis, Maddox, Markus, Sebastian, Uku ja Villem.

Seotud uudised

Puhkus!Puhkus!

Treeningud on puhkusel kuni 29 või 30 juulini, oleneb treeninggrupist. Seniks on aga mänguigatsust võimalik kustutada kolmapäeviti Kuusalu staadionil: KOLMAPÄEVITI KELL 18 JALGPALL (26.juuni ja 3., 10., 17. ning 24 juuli),