Uudised 2004/2005 poisid osalesid turniiril “Rõõm Jalgpallist 2018”

2004/2005 poisid osalesid turniiril “Rõõm Jalgpallist 2018”

9.detsembril toimus taaskord EJL sisehallis turniir Rõõm Jalgpallist.
Seekord osalesime U16  turniiril, mis oli mõeldud 2004.a. sündinud poistele. Samuti võis kasutada kuni kolme 2003 aastalõpu mängijat.
Komplekteerisime võistkonna 2004 ja 2005 poistest, kuna need vanused pole omavahel veel liialt mängupraktikat saanud. Mäng toimus 11vs11 ja võistkonnad jagati kahte neljasesse alagruppi.
Meie eest osales:
Ats (2004)
Andreas (2004)
Nikita (2004)
Jaak (2004)
Romet (2004)
Evert (2004)
Uku (2004)
Marten (2005)
Mikk (2005)
Joonas (2005)
Renno (2005)
Rikhard (2005)
Ian (2006)

Turniiri avamäng toimus meie ja mehemõõtu JK Läänemaa vahel. Esimene üllatus oli suur, kui vastase parameetreid hindasime – kõik olid peajagu pikemad ning tunduvalt laiema õlaga.
Paari minutiga avasid vastased skoori, 30lt meetrilt karistuslöök, mis oli põhjustatud meie käega mängust. Tugev löök suhteliselt keskele, kuid õnnega pooleks läks pall meie kiipri kätest võrku.
Teine värav ei lasknud ennast kaua oodata kui saadeti pikk pall liini taha ning ründaja karistas lihtsalt kiirusega ära. Palli võites suutsime enesekindlalt ka söötu lükata keskväljal, kuigi eespool jäi meil selgelt füüsilisest jõust väheks. Ühe väravavõimaluse siiski saime, kui Jaak hea mängulugemisega ennetas vastast ja lajatas väljastpoolt kasti tugeva löögi latti.
Mäng lõppes 0-2 kaotusega ja Läänemaa JK oli selles vastasseisus selgelt üle.

Teine mäng oli tuttava Saku Sportinguga, kellest osaga on 2003/2004 poisid kohtunud ka EMV mängus sügisel. Saku domineeris ja meie rünnakud ei jõudnud vastase kolmandikule. Ühe võimaluse siiski saime kui Nikita noolis tagasipõrganud palli ning proovis esimese puutega lüüa. Löök lendas paraku üle värava ja ohtlikuks ei saanud.
Renno tegi väravas silmapaistva partii ja hoidis vastaseid nulli peal. Hilisema turniirivõitja vastu võitlesime välja 0-0 viigi ja tabelisse punkti.

Viimane alagrupi mäng oli Tõrva JK vastu, mis oli mängudest ehk võrdseim, kuid siiski vandusime 0-1 tulemusega alla.
Alagrupis 1 punkti teenimine tähendas seda, et mängime kohtadele 5.-8.

Play-offis näitasime paremat mängu Paide Linnameeskonna vastu, kes oma alagrupis oli teeninud võidu, viigi ja kaotuse. Saime pingevabamalt mängida ning osavate söötudega keskväljal suutsime teravaid kontrarünnakuid tekitada. Korduvalt oli Andreas oma kiirusega vastasest üle ning tekitas paar head võimalust skoorimiseks. Kahjuks pall oma teed võrku ei leidnud. Saime oma tahtmise, kui Evert karistusala lähistelt määrustevastaselt kukutati ning Ats viis Kuusalu karistuslöögist juhtima.
Mängu võit tähendas seda, et osaleme 5-6. koha mängus taaskord Tõrvaga.

Tõrva JK vastu alustasime katastroofiliselt ja põhimõtteliselt ehitasime ise endale paari minutiga 2 väravat. Peale seda hakkasime ka adekvaatsemaid mängulisi otsuseid vastu võtma. Suutsime vastast suruda ning jõuda ka korduvate löökideni. Auvärava saime kirja kui hästi kombineerisime söötudega. Ian, kes oli meie noorim mängumees, avanes hästi karistusalasse ning sai Atsilt mõõdetud passi. Väravavahiga silmitsi olles, lõi Ian palli kindlalt esimese posti kõrvale.
Paraku rohkem meil võimalusi ei tekkinud ning 1-2 kaotus tähendas kokkuvõtteks 6. kohta.

Turniir näitas, et edaspidi võib nooremate mängumeestega julgelt arvestada ning hea kogemuse said kõik poisid. Mänguliselt olime tublid kaitses, kuid ülesehitus jättis soovida. Igas mängus saime vähemalt ühe väga hea väravavõimaluse ning need sündisid eelkõige meeskonna töö tulemusena. Samas näitas turniir ära ka meie mängijate kitsaskohad kiiruses ja füüsises.

Seotud uudised