Uudised U16 poisid näitavad head hoogu

U16 poisid näitavad head hoogu

9.09 sõitsime külla Tallinna FC Flora II-le, kellega on olnud tulised lahingud ka eelnevalt. Flora alustas hästi ning nende agressiivsust said tunda nii mõnedki meie mängijad. Hilineti olukordadesse ning hakiti konkreetselt Semjoni ja Matveid kui nad palliga tegutseda said. Kõige ärevam olukord oli Joosepiga, kes palli väravas püüdis ning ta maha niideti. Flora agressiivsus ja meie suutmatus kontradega hakkama saaada, viis nad poolajaks juhtima 2-0.  Eelkõige ei olnud me piisavalt aktiivsed lahtiste pallide peale ning ei suutnud hakkama saada vastaste kiirete kontrarünnakutega.  Teise värava said vastased karistuslöögist, mille teenisime enne kasti, kui kiirrünnaku maha võtsime. Meie võimalused nurgalöökidest ja karistuslöökidest olid ohtlikud, kuid raamidesse suutsime vähe palle toimetada. Flora kaitses isukalt terve meeskonnaga ning meie läbisöödud väledatele ründajatele nopiti edukalt. Teiseks poolajaks tegime mõned vangerdused ning saime mängu paremini sisse. Semjon lajatas madala löögi väljastpool kasti  võrku ja saime kaotusseisu minimaalseks. Saime indu juurde, kuid vastased kasutasid ära meie kaitse eksimuse ning suurendasid eduseisu 1-3.
Mõned minutid hiljem lõi Karl-Jaco samuti väljastpoolt kasti madala löögiga meile ühe tagasi.
Surusime ja võitlesime kõvasti, kuid vastane kannatas ning aeg lihtsalt lõppes otsa.
2-3 lõppetulemuseks ning sügisvooru esimene kaotus tuli seekord vastu võtta.

13.09 võõrustasime Viimsi MRJK II võistkonda, kes samuti tuttav eelnevatest hooaegadest.
Mäng algas meie pool teravalt kuid õnnetu kontrarünnak 6.minutil pani meid kaotusseisu. Saime oma tahtmise, kui Aaron tõi tabloole viiginumbrid, mis kestsid 1.poolaja lõpuni. Teist poolaega alustas Viimsi hästi ning läks taaskord juhtima.  Mõned minutid hiljem hakiti Ats vastase karistusalas maha ning Aaron penaltipunktilt taastas viigi. Ei möödnud kaua, kui Aaron lajatas kaugelt värava poole ning löök õnnestus suurepäraselt ja pall maandus lati alla. Kübaratrikk vormistatud ja Kuusalu sai esimest korda juhtohjad. 72.minutil viigistasid vastased kuid see kestis vaid järgmise rünnakuni kui minut hiljem skooris Miikael, Karl-Jaco söödust.
Lõpuvile kõlades oli seis Kuusalu kasuks 4-3.

22.09 võtsime ette juba „traditsiooniks“ saanud reisi Põlvasse, kus kohtusime kohaliku Põlva FC Lootosega. Eelnevad mängud oleme tulemuse järgi kindlalt kaotanud, kuid mängulusti on olnud piisavalt. Poisid võtsid teadmiseks, et tuleb tegutseda enesekindlalt ja keskenduda oma mängule. Mäng oli võrdne ja poolaeg lõppes viigiliselt.
2.poolaeg algas meie jaoks edukalt kui väravale oli lähedale Romet ningvahetusest sekkunud  Andreas tekitas korduvalt palju pahandust Põlva äärekaitsele. Surusime, kuid ootamatult sai Põlva vasturünnakule – Joosep hoidis meid mängus, võttes 1vs1 olukorra ära. Jätkuolukorras pudistas ta küll kaarpalli korra lattigi, kuid siis haaras nahkkera kindlalt. Minut hiljem komineerisime hästi ning Miikael leidis karistusalas sööduga Nikita, kes meestevahelt madala palli võrku toimetas. Juubeldus oli suur ja poiste kannatlikkus oli vilja kandnud. Hoidsime mängu lõpuni värava puutumata ja magus 1-0 võit oli kiituseks kõigile.

Enne kahte viimast vooru oleme liigatabelis 2.kohal ning meid edestab vaid punktiga Tallinna FC Flora II, kellele napilt kaotasime. Viiest mängust oleme 4võitu ja 1 kaotuse teeninud.
Poiste sügisvoor on olnud juba praegu väga positiivne ja rõõmu valmistab meeskonna ühtlane tegutsemine.

Seotud uudised