Uudised U16 poisid alustasid sügisringi võidukalt

U16 poisid alustasid sügisringi võidukalt

Sügisringi alustas Kuusalu U16 võistkond II liiga B tsoonis, mis moodustus kevadiste tulemuste põhjal.
Meie alagrupp:
JK Kuusalu Kalev
Põlva FC Lootos
Kohila Püsivus
Saku Sporting
Tallinna FC Flora II
Viljandi JK Tulevik II
Viimsi MRJK II
Tallinna Kalev

25.08 alistasime suureskoorilise 9-0 võiduga Tallinna Kalevi, kellega kevadringi kohtumises jäi seis 6-5 napilt meie kasuks.
Poisid oli hästi häälestunud ja poolaja võitsime Semjoni ja Miikaeli väravatest 2-0. Teisel poolaja kasvatasime eduseisu, kui vahetustega elavdasime mängu. Vahetusest sekkunud Karl-Jacol kulus skoorimiseks kõigest minut. Uku skooris õnnestunud nurgalöögist, mille andis Marten. Ülejäänud teise poolaja väravad jäid Miikaeli ja Karl-Jaco nimele. Enne lõpuvilet sekkus otsustavalt veel Uku, kes vastase äärelt söödetud palli vahelt lõikas ja õigelt poolt posti nurgalöögiks lükkas.
Mängu lõpuvile kõlades sai 4 väravat enda nimele Miikael, Karl-Jaco x3, ühe väravaga said maha Uku ja Semjon.
Kokkuvõtvalt õnnestus Kuusalul kõik ning vastasel oli halb päev.
Lõime väravaid standarditest, läbisöötudest, kiiruse pealt ning kombineerides. Tubli mäng poistelt – terve meeskond toimis õlitatult.
Kuusalu sai olulise käigu oma mängu juurde kui Ats taasliitus meiega Tallinna FC Levadiast, kus mängis ühe aasta. Mängumees küll väravat kirja ei saanud aga isukuse ja sitkusega oli vastasel peavaluks.
Protokoll

1.septembril võtsime vastu Kohila Püsivuse, kes oli samuti sügisringi esimese mängu võitnud.
Surusime oma mängu peale ja vastane oli langenud üpris madalale. Esimesed üritused meilt takerdusid kaitseliini ning ei suudetud kuidagi läbisööte anda tiheda meestesumma vahele.
6. minutil otustas Aaron kaugel proovida, ning löök õnnestus hästi. Vastase kiiper oli veidi positsioonist väljas ning lööja soorituse vastu võimetu. Kombineerisime hästi ning üritasime mõlemalt äärelt teravust luua. 2. värava saime aga kontrarünnakust, mille algtas Karl-Jaco, kes Kohila kaitseliini vahele madala läbisööduga Miikaeli leidis. Miikael sai jooksu ning lükkas palli külmavereliselt väravasse.
32. minutil oli taas aktsioonis Jaco, kes kiirusega oli jõudnud otsajoone juurde ning värava ette söötis. Everti hea positsioonivalik ja rahulikchip üle Kohila kiipri, kasvatas eduseisu.
36.minutil sai jala valgeks ka Jaco, kuid 4-0 eduseis ei kestnud kaua.
Järgmisel minutil jäime juba keskvälja liialt passiivseks ning üks Kohila mängumees karistas meie rumaluse ära. Esmalt edestas meie keskvälja ning enen kui kaitseliin sekkus oli löök teele pandud. Tugev ja täpne löök lendas väravasuul seisnud Joosepi selja taha.

Teist poolaega alustasime hästi ning Jaco duubeldas oma väravatearvet 44.minutil. Ka Kohila sai mängu hästi sisse ning kohati lükati üpris enesekindlalt söötu. Paaril korral pidi Joosep sekkuma mis hoidis seisu muutumatuna. Olime veidi mugavustsoonis ja unustasime ära, et mänguaega veel jagub.
67.minutil sai Karl-Jaco kollase kaardi tahtliku käega mängu eest.
Lõppvormistuse tegi vahetusest sekkunud Olle, kes heal positsioonil söödu sai ning enesekindlalt madala löögiga, palli võrku vajutas.
Mäng lõppes tulemusega 6-1.
Protokoll

Poisid on alustanud sügisringi väga otsustuskindlalt ning kõikide tahtmine ja isu on silmaga nähtav. Mõlemis mängus on erinevad väravalööjad olnud ning üldiselt väga ühtlane ja tugev partii kaitseliinilt ja väravavahilt. On näidatud, et ka vahetusest sekkudes suudetakse palle võrku koksata ja omavaheline suhtlus on märkimisväärne.
Loodame, et see hea häälestus kestab ning viimased viis mängu näitame samasugust tahtejõudu ja sisu.

Seotud uudised