Uudised U10 lõpetas Eesti meistrivõistlused turniirivõiduga

U10 lõpetas Eesti meistrivõistlused turniirivõiduga

Pühapäeval,  23. septembril toimus Saue staadionil U10 Eesti MV viimane voor, kus osalesid Tallinna FC Ararat II, JK Kuusalu Kalev, Saue JK, FC Kose ja Kohtla-Järve SK Zenit.
Esimeses mängus läksime vastamisi kohaliku võistkonnaga Saue JKga. Mäng oli kindlalt meie võistkonna kontrolli all. Suutsime hästi väljakuga kohaneda ja luua palju väravavõimalusi. Võitsime mängu 9:0.
Teises kohtumises mängisime Tallinna FC Ararat II võistkonnaga. Mäng oli väga tasavägine ja emotsionaalne. Mängu lõpufaasis juhtis vastane kohtumist 2:1, aga võitlesime lõpuni ja suutsime lõpuvile eel mängu enda kasuks pöörata 3:2.
Kolmandas mängus mängisime Kohtla-Järve SK Zenidiga. Domineerisime kohtumist, kuid mängu algul ei õnnestunud palli väravasse saada. Siiski kõrge ja tugeva pressinguga surusime vastast eksima ning võit tuli tulemusega 8:0.
Neljandas mängus saime hästi palli liikuma ja äärte kaudu tekitasime palju väravamomente. Võit FC Kose üle tuli numbritega 5:1.
Võistkond Sauel

Võistkond Sauel

Kokkuvõtteks väga hea hooaeg võistkonna poolt. Kolm turniiri võitu ja üks teine koht!
Võistkond on teinud suurepärase arengu, mis annab kindlasti järgmiseks hooajaks kindlust ja veel rohkem motivatsiooni paremaks saada!

Seotud uudised