Uudised U11 võistkonnal toimus järjekordne eesti meistrivõistluste turniir

U11 võistkonnal toimus järjekordne eesti meistrivõistluste turniir

Laupäeval toimus U11 võistkonnal Tallinnas Kalevi staadionil järjekordne Eesti meistrivõistluste liigaturniir. Kohtusime palliplatsil Rakvere JK Tarva, JK Tallinna Kalev Sinise, Tallinna FC Levadia ja Põhja-Tallinna KSK eakaaslastega.
Esimene vastane oli meil Rakvere JK Tarvas, kui esimestel minutitel tundus, et mängu domineerib Tarva tiim, siis mängu edenedes kogusime end ja elasime sisse. Esimese poolaja keskel sai Hendrik suurepärase söödu Markuselt kaitsjate seljataha ja mängis end 1 vs 1 olukorda väravavahiga, mille ta ka võitis.
Peale esimest väravat muutus vastaste mäng agresiivsemaks, kuid pidasime survele vastu. Teise poolaja keskel suutsime taas mängida ohtliku palli vastaste värava alla, Hendrik suutis palli lüüa õhku. Esmapilgul tundus, et pall lendab üle värava, kui meie õnneks põrkas pall tagasi maha ja sealt väravasse. Ehe rõõm oli näha kõigi meie poiste näolt, mäng lõppes 2:0 võiduga.
Teine vastane oli meil JK Tallinna Kalev Sinine, eelneva mängu edu andis poistele kõvasti enesekindlust, mis paistis välja ka mängupildis. Üsna alguses andis Sebastian pika söödu ette, kus meil oli ees kaks ründajat. Hugo sahistas palli väravavõrku ja viis meid juhtima. Sellele järgnes taaskord edukas rünnak, kui Hugo andis äärelt söödu värava alla ja Hendrik selle väravavahist mööda suunas, viies meid 2:0 ette. Kahjuks määras esimese poolaja lõpus kohtunik vastastele penalti, mis oli nii mängijatele, kaasaelajatele kui ka treenerile mõistmatu otsus. Teisel poolajal mängisime taas oma mängu ega lasknud end häirida viimastest sündmustest. Peagi võitsime keskväljal palli, Hugo driblas vastastest mööda ja skooris oma teise värava. Selles mängus said ka meie vahetusmängijad rohkelt mänguaega, meie kõige värskemal võistkonnakaaslasel Rometil õnnestus ka oma väravatearve avada, kui sai Henrylt väga hea söödu ette ja ta selle jalaga väravasse suunas. Mängu lõpuks pani kirsi tordile Hugo, kes võitis palli keskväljalt ja pani “pommi” väravasse, tehes mängus kübaratriki. Lõppskooriks jäi 5:1 võit.

Võistkond turniiril

Kolmas vastane oli Tallinna FC Levadia, alguses kartsime, et poisid on oma eelnevast edust liiga unelevad ega suuda kohe mängu sisse saada. Meie õnneks seda ei juhtunud. Meil oli suuresti õnne, kui mängu alguses Mattias suunas palli vastaste värava alla ja nende kaitsja selle kogemata sisse lõi. Teisel poolajal liikus Mattias palliga peaaegu otsajooneni ja üritas sealt tsenderdada värava alla, kuid kõikide üllatuseks maandus pall hoopis vastaste väravas. Mäng lõppes 2:0 võiduga.
Viimane vastane oli Põhja-Tallinna KSK, selle mängu ees oli meil kõige suurem ootusärevus, sest viimane mäng nendega osutus väga tuliseks lahinguks. Olime valmis, et taaskord tuleb raske mäng nii füüsiliselt kui emotsionaalselt ja nii ka läks. Esimestel minutitel olime veidi liimist lahti ja lasime neil domineerida. Lapsed lasid ka vastaste treeneril ja kaasaelajatel liigselt enda tähelepanu hajutada ja end mõjutada. Õnneks suutsime sellest kärast ja karjumisest hoolimata häid rünnakuid näidata ja külvata paanikat vastaste värava all. Esimese poolaja keskel suutsime end ka juhtima viia, kui Hugo ja Mattias mängisid oma ilusate ühepuutesöötudega nii kaitsjad kui väravavahi üle ja lõpuks Mattias palli väravasse toimetas. Vasturünnak vastastelt osutus meie kahjuks resultatiivseks, kui nad terava palli värava alla tõid ja Sebastian selle kogemata väravasse suunas. Teine poolaeg kujunes samuti väga pingeliseks, mõlemal võistkonnal oli väga lubavaid olukordi. Kaitses oli meil seekord hea klapp Henryl ja Sebastianil, kes koostöös Markusega said paljud olukorrad hästi ära lahendatud. Kahjuks teise poolaja keskel läksid vastased juhtima, kui meie väravavaht Holger Tõll tõrjus nende löögi, kui õnnetul kombel põrkas pall temast üle otse väravasse. Me ei andnud alla, võitlesime kõvasti ja poolaja viimastel minutitel saavutasime taaskord edu ja suutsime mänguseisu viigistada. Mäng lõppes 2:2 viigiga.
Kolme vooru järel oleme võitnud 10-st mängust kaheksa ja mänginud viiki kaks mängu. Kokku on meil punkte 26.

Seotud uudised