Uudised U10 võitis Elva Cupi B turniiri

U10 võitis Elva Cupi B turniiri

Reedel,  24. augustil toimus Elva kunstmuruväljakul Nike Arenal Elva Cup 2018 B turniir U10 vanusegrupile. Turniiril osalesid JK Kuusalu Kalev, FC Helios Kõrveküla, FC Elva, Tartu FC Helios, Tartu JK Tammeka Kollane, Tartu JK Tammeka Valge II.

Turniiri formaat nägi ette, kus kõik võistkonnad mängivad kõigiga ühes alagrupis läbi. JK Kuusalu Kalevil õnnestus turniir suurepäraselt. Suutsime hea mängu ja enesekindlusega alistada kõik vastased. Turniiri võidu saavutasime järgmiselt:

FC Helios Kõrveküla 1 – 2 JK Kuusalu Kalev

Tartu JK Tammeka Valge II 2 – 6 JK Kuusalu Kalev

JK Kuusalu Kalev 3 – 1 Tartu JK Tammeka Kollane

FC Elva 0 – 3 JK Kuusalu Kalev

JK Kuusalu Kalev 1 – 0 Tartu FC Helios

JK Kuusalu Kalevi kahte mängijat tunnustati eriauhindadega: turniiri parim ründaja Karl Markus ja turniiri parim mängija Mattias.

Seotud uudised