Uudised U16 võistkond alistas JK Tallinna Kalevi

U16 võistkond alistas JK Tallinna Kalevi


26. mail anti avavile Kalevi kunstmurul juba hommikul kell kümme, kus võõrustas meid JK Tallinna Kalev.
Alustasime hästi ja surusime vastased oma poolele. Pealelöögid ei kannatanud kriitikat – enamus lendas raamist mööda. Tihti võeti löögiotsus vastu liialt kiirustades ning sooritused ebaõnnestusid. 13. minutil avas Semjon skoori, kui kõrge kaarega palli väravasse saatis. Kaitses lohakalt mängimise tulemusena, olime eduseisus vaid minuti. Karl-Jaco taastas Kuusalu eduseisu 22. minutil kui vastaste kaitseliini taha hea söödu sai. 28. minutil skoorisid võõrustajad ilmselgest suluseisust, kuid kirja see läks ning viiginumbrid olid taastatud.
Karl-Jaco lõi oma teise värava, aga see ei olnud poolaja viimane. Tallinna võistkonna ründaja sai taaskord meie endi eksimusest jooksu ja hoidis seisu viigilisena.

Poolajal olid poisid pettunud, et nii paljude võimalustega mängus seis vaid 3-3 on. Aga eks tuhka tuleb pähe raputada ka kodutöö tegemisele, kus poisid teadsid täpselt, et Tallinna Kalev on vaid suureskoorilisi kaotusi teeninud.

Tegime paar vahetust ja alustasime mängu tühjal lehelt. Üheksa minutiga taastasime eduseisu ja skoori tegid Semjon, Nikita (Semjoni söödust) ja Andreas (Semjoni söödust). Mängu lõpp muutus meie jaoks vähe pingelisemaks, kui olime teinud taas mõned vahetused. 62. minutil vähendas võõrustajate mängumees nende kaotusseisu kaheväravaliseks. Kümmekond minutit hiljem oli Miikael kaitsetöös liialt aktiivne ning mängis palli läbi jalgade, paraku meie karistusalas. Selle tõttu sai patustaja kollase kaardi ja vastane penalti, mis ka realiseeriti – seis meie kasuks vaid minimaalsena 6-5.  Lõpu suutsime siiski ära hoida ning võidu võtta.

Kokkuvõtvalt poistelt hea mäng, kuid suuri küsimusi tekitab võimaluste ära kasutamine ja eduseisus targemalt mängimine. Liinide üles viimine põhjustab probleeme –  kui palli kaotame, ei suuda me kaitsemängule ümberhäälestuda.

Seotud uudised