Uudised U11 võistkond mängis kodusel murul edukalt

U11 võistkond mängis kodusel murul edukalt

10. juunil toimus meie U11 võistkonna ainus koduturniir liigahooajal, osa võtsid neli võistkonda, lisaks meile veel FC Nõmme United II, Kohila Püsivus ja Tallinna FC Flora Rohevalged.
Esimeses mängus kohtusime oma vanade rivaalide Kohila poistega. Mängu alguses ei saanud me oma mängu kohe käima, kuid mõne minuti jooksul kohanesime ja elasime sisse. Alguses oli domineerivam vastaspool, kuid mängu jooksul näitasime aina enam head minekut ja tekitasime ohtlikke momente. Ühe sellise karistas ära Hendrik, kui Sebastian T. võitis vastaste käest palli ja andis hea söödu värava alla, mille Hendrik väravavõrku sahistas.
Teisel poolajal õnnestus meil taas üks väga hea rünnak väravaga lõpetada, kui mängijad kokkulepitud taktika järgi toimetasid, seejärel võitis Kauren vastastelt palli ja mängis selle osavalt Kohila poistest mööda, lõpetades rünnaku ilusa väravalöögiga. Kokkuvõttes oli see üsna tasavägine mäng, mõlemad võistkonnad näitasid head mängu ja suutsid tekitada ohtlikke olukordi, seekord jäi 2:0 võit meile.
Teises mängus olime vastamisi FC Nõmme United II eakaaslastega, meie poiste mängupildis oli märgata kerget peataolekut ja ärevust. Kahjuks määras kohtunik meie kahjuks vastastele penalti, mille nad ka realiseerisid. Õnneks suutsime olukorrast peagi toibuda, tekitasime mõned lubavad olukorrad ning saime karistuslöögi, mille Norman osavalt väravasse lõi. Mänguskoori viigistamine andis meile jõudu juurde, kuid kahjuks õnnestus vastastel osavalt lüüa pall üle meie väravavahi, kui eelnevalt olime kaitses lohakalt palli minema löönud otse vastastele. Me ei andnud alla ja peagi suutsime seisu taas viigistada, kui Hugo suunas nurgalöögi kannaga väravasse.
Poolajale läksime lootusrikkalt, sest kõik oli veel võimalik. Teise poolaja esimeses pooles haarasid vastased initsiatiivi ja lõpuks läksid ka juhtima, kuid me ei andnud alla ja üritasime veel. See ka õnnestus, nimelt oli vastaste värava all ohtlikult lahtine pall, paljud mängijad üheskoos puntras võitlemas, kuid Mattias suutis siiski selle palli väravasse suunata. Lõppskooriks jäi hästi välja võideldud 3:3 viik.
Viimane kohtumine toimus meil Tallinna FC Flora Rohevalgetega, selles mängus haarasime kohe ise initsiatiivi ja läksime juba teisel minutil juhtima. Sellele järgnes väravatesadu, poolajale läksime juba 8:0 eduseisust. Hästi paistis selles mängus ka Sebastian T, kes näitas võitluslikkust ja kogus sellega ka korralikult mänguaega.
Üldiselt aga ei saa selle mänguga rahule jääda, lapsed muutusid laisaks, oli kordi, kus kaitsja läks oma positsioonilt ära ega teinud enam oma tööd. Ei toiminud enam ilus söödumäng, kõik tahtsid ise väravat lüüa. Positiivne oli see, et mängijad said proovida harjumatuid mängupositsioone ja seeläbi oma oskusi lihvida. Lõppskooriks jäi 15:0.
Turniiril said jala valgeks Mattias (5x), Kauren (3x), Hugo (3x), Hendrik (2x), Norman (2x), Holger (2x), Sebastian P (1x), Sebastian T (1x).
Mänge teenindasid kohtunikud Siim Aksel Amer ja Karl Taal.

Seotud uudised