Uudised Mängi MM fantaasialiigat ja võida auhindu!

Mängi MM fantaasialiigat ja võida auhindu!

Mängi MM fantaasialiigat ja võida auhindu! post thumbnail image

 

Maailmameistrivõistlused on kohe-kohe algamas, kindlasti kõik jalgpallihuvilised on juba ootusärevuses. Aga, et mängude jälgimist teha veel huvitavamaks, siis teeme fantaasiajalgpalli mängu – vali oma lemmikmängijatest koosseis ja vaatame, kes meie klubi mängijatest ja fännidest saab kõige parema koha!

Mängimiseks tuleb minna Fifa kodulehele ja liituda mänguga. Mine kindlasti sellelt lingilt, et automaatselt meie klubi liigaga liituda või kui sa oled juba võistkonna teinud, siis kasuta liitumiseks koodi: MJFV4NYE. 

Kui oled võistkonna ära teinud, siis edasi saad jälgida oma võistkonna saavutusi lisaks veebilehele ka telefoniäpi kaudu: Android iOS.

Juhul kui oled esimesed mängud maha maganud ja avastad nüüd alles selle mängu, siis ei ole sa veel midagi kaotanud – on veel suur võimalus teistele järgi jõuda kui ikka võistkonna teed!

Auhinnad

Et mäng oleks huvitavam, siis 3 esimest kohta saavad auhindadeks klubi fännisümboolikat ning ka MMi fännitooteid. Kui osalejaskond on rohkearvulisem, siis jätame võimaluse endale ka eriauhindu välja anda!

 

Kuidas mäng toimub?

Sa saad 100 miljonit eurot mängijat eostmiseks (tõuseb play-offi ajaks 105 miljonini). Sa saad osta selle raha eest enda võistkonda 15 mängijat, kellest siis 11 valid mängima kokku 7-s mänguvoorus: alagruppide esimene voor, teine voor, kolmas voor ja play-offide ringid. Punkte saad resultatiivsete söötude eest, väravate eest ja oma värava puhtana hoidmise eest. Saad teha vahetusi ja ja müüa-osta mängijaid.

Täpsem info, mille eest võib punkte saada (inglise keeles):

Võistkonna valimine

Sa pead valima 2 väravavahti, 5 kaitsjat, 5 poolkaitsjat ja 3 ründajat. Loomulikult ei saa valida vaid kõige kallimaid mängijaid, selleks rahast ei jagu. Igaks mänguks saad valid 8 erineva formatsiooni vahel – 5-3-2, 5-2-3, 5-4-1, 4-4-2, 4-3-3, 4-5-1, 3-5-2, 3-4-3.

Igast rahvuskoondisest saad sa valida maksimum 3 mängijat alagrupiturniiril, edaspidi iga ringi kaupa 1 võrra rohkem.

Üleminekud

Enne:

  • Avamängu: saad teha piiramatult
  • Alagrupivoorud: 1 üleminek ühe alagrupivooru kohta
  • 1/8 finaalid: saad teha piiramatult
  • Veerandfinaalid: 3 vahetust
  • Poolfinaalid: 5 vahetust
  • Finaal ja pronksimäng: 5 vahetust

Saad teha ka lisavahetusi, aga iga lisavahetus maksab sulle 4 punkti!

Ühes voorus saad kasutada võimalust vahetada ilma punkte kaotamata (Wildcard) – aga veendu, et sa seda valel ajal ära ei raiska!

Vahetused

Pärast seda, kui mängupäeval on mängud lõppenud ja enne järgmise päeva mängude algamist saad:

  • vahetada igat platsimängijat (kui ta pole saanud punast kaarti) pingiloleva mängija vastu, kes pole veel mänginud selles voorus.
  • määrata kapteniks uue mängija (kui eelmine kapten pole saanud punast kaarti), kes pole veel mänginud selles voorus.

Kapten

Kapten teenib sulle mängus topeltpunkte. Kui muidu tooks mängija sulle 5 puntki, siis kaptenina toob ta sulle 10 punkti. Ühes voorus 7st saad sa kasutada Maksimaalset kaptenit – siis sa ei vali kaptenit, vaid kapteniks saab automaatselt mängija, kes sul kõige enam selles voorus punkte toob.

Pingimängijate toetus

Ühes voorus toovad kõik sinu 15 mängijat sulle punkte, mitte vaid 11 algkoosseisu mängijat.

 

Kui see kõik tundus hirmutav ja segane, siis ära lase end heidutada – mängima hakates näed, et tegelikult on see lihtne!

 

Kommenteeri

Seotud uudised

Lapsed SillamäelLapsed Sillamäel

Kuusalu Kalevi lastetiim sattus Sillamäel liidriga mängus raskustesse. Vastased olid küll paremad, aga oma jälje jättis kohanemine ülilaia väljakuga – platsilaiuseks oli pool jalgpalliväljakut. Kaotusenumber sai küll suur, aga tegelikult