Uudised Viimsi MRJK alistas tasavägises kohtumises meie rahvaliiga naiskonna

Viimsi MRJK alistas tasavägises kohtumises meie rahvaliiga naiskonna

Pühapäevaõhtuses kuumuses kohtus Kuusalu Kalevi naiskond Viimsi kunstmuruväljakul kohaliku naiskonnaga. Mäng oli tasavägine avavilest peale ja korralikult võitluseks läks algusest peale. Erinevalt eelmisest vastasest mängis Viimsi selgelt agressiivsemalt nii sõnades kui tegudes. Võimalusi tekkis avapoolajal vähe, head pressi omanud Viimsi omas kergelt ülekaalu.

Teisel poolajal jätkus mäng pikalt sarnaselt, võimaluste poolest isegi igavalt, kuni 56. minutil magas meie mängija nurgalöögi lahtimängimise maha, mille tulemusel sai Viimsi teha madala tsenderduse karistusalasse ja sealt löödi paari meetri pealt mängu avavärav. Muutsime oma koosseisu ründavamaks, muutes nii meie kaitse ka haavatavamaks. Nii hakkas võimalusi tekkima mõlemale poolele, paar korda jäime lihtsalt hiljaks viimase sööduga,et mängija pääsenuks silmitsi väravavahiga. Nii vastased kui meie saime mitmeid häid võimalusi, aga ei õnnestunud meil viigistada, ega neil eduseisu kasvatada. Mängu lõpuosas toimus ka inetu intsident, kus mänguvälises olukorras rünnati meie mängijat seljatagant peapiirkonda, õnneks suurt viga sellest ei tekkinud. Aga inetu maigu jättis mängule küll, ei oodanud rahvaliigast sellist agressiivset käitumist. Kuna enam väravaid ei löödud, siis jäigi lõppseisuks 0-1 kaotus.

Olime ise natuke kartlikud mängus ja söötsime tihti liiga vara palli ära. Paanikat tekitas vastaste press, aga ka pressi all tuleks suuta palli töödelda ja korralikku söötu otsida. Lööke samas valmistasime vahel liiga üle, olukordades, kus tuleks enne kaitsja kohalejõudmist kiirelt sooritus ära teha. Arenemisruumi veel on 🙂

Protokoll

Seotud uudised