Uudised U14 sai kodustaadioni avamängus kaotuse Tallinna Kalev Jürilt

U14 sai kodustaadioni avamängus kaotuse Tallinna Kalev Jürilt

6 mail toimus hooaja esimene kodumäng Kuusalu naturaalmurul. U14 grupp võõrustas Tallinna Kalev Jüri eakaaslasi kui Kuusalu rivistuses olid peaaegu kirjas kõik poisid, kellel ka litsents tehtud on.

Mängu algus oli rabe, kui lasime kiirelt lüüa omale kolm väravat. Kaitses tekkis arusaamatusi ja omavaheline suhtlus oli puudulik – lausa olematu kohati. Muudatused olid peale kolmandat väravat kiired tulema – tegime keskkaitses vahetuse ning nihutasime poolkaitse liine natukene. Sellest tulenevalt elasime mängu sisse, kuid poolaja lõpus pidime veel ühe palli väravast välja korjama. Teisel poolajal saime kaitse küll pidama, aga kahjuks auväravat me seekord lüüa ei suutnud. Mäng üldjoontes oli võitluslik ja põnev. Poiste järgmine mäng toimub laupäeval 19. aprillil kui võõrustame Võru  poisse.

Protokoll

Seotud uudised

Kuusalu külade turniir 2017Kuusalu külade turniir 2017

Käesolevaga avame registreerimise selle aasta Kuusalu valla külade jalgpalliturniirile! Registreerumine: Turniirile registreerutakse turniirile registreerimise vormil. Lisaküsimustele saab vastuseid telefonil 5113963 või meilitsi info@kuusalukalev.eu Turniiri osalustasu võistkonna kohta on 25 eurot makstes kohapeal sularahas või 24