Uudised U11 võistkond võitis täiseduga esimese liigaturniiri

U11 võistkond võitis täiseduga esimese liigaturniiri

Laupäeval toimus meie U11 vanuseklassil liigahooaja avavoor Tallinnas Kopli Kunstigümnaasiumi staadionil. Kokku osales neli võistkonda: Põhja-Tallinna KSK, Saue JK Roheline, Kohila Püsivus ja JK Kuusalu Kalev.
Esimene mäng toimus meil Saue eakaaslastega, kohe mängu alguses avasime skoori, kui Hugo viis meid kahe väravaga 2:0 ette. Head söödumängu näitasid ründefaasis meie Mattias, Hugo ja Henry.
Vastaste eksimused karistasime selles mängus valusalt ära, nimelt võitis keskväljal Markus vastastelt palli, suunas selle Sebastian Tipule ette, kes selle ka väravavõrku toimetas. Samamoodi võitlesime ilusti ohtliku olukorra lõpuni vastaste värava all, kui nende väravavaht ei suutnud palli enda kontrolli alla saada ja mitmekesti puntras olles, saime taas palli endale ja Hugo suunas selle väravasse.
Lõppskooriks jäi 6:0, meie väravalööjad olid Hugo (4), Sebastian Tipp (1), Hendrik (1).
Teise mängu vastased olid Põhja-Tallinna KSK poisid, meie mängijatel oli enne mängu kerge kartus sees, sest talvel olid nad pidanud nendega mängides valusa kaotusega leppima. Mäng oli kohe esimestest minutitest väga pingeline, vastaste poisid panid meid korralikult surve alla, kuid suutsime sellest hoolimata teha mitu head rünnakut järjest. Esimese poolaja teises pooles suutsime eduka rünnaku ka realiseerida, kui Holger sai pika palli ette, väravavaht oli oma alast välja tulnud, pall suunati Kaurenile, kes selle ilusa löögiga ka väravasse lõi. Seepeale muutus vastaste olukord raskeks, nende treeneri ja lapsevanemate pahameel panid lapsed suure surve alla.
Teisel poolajal olid Põhja-Tallinna poisid tõsistes raskustes, meie ründajad ja keskväli tegid väga head tööd ning tekitasid seeläbi väga ohtlikke momente. Suutsime mängus haarata initsiatiivi, Kaurenil õnnestus taas mängida vastased üle ja läksime 3:0 juhtima, lisaks Mattiase väravale lõid vastased ka omavärava. Mängu lõpuks suutsid nad ka meie paar eksimust ära karistada ja lõppskooriks jäi 4:2.
Viimane mäng oli meil Kohila Püsivusega, see kujunes väga tasavägiseks. Mõlemal võistkonnal oli palju võimalusi, mis kahjuks või õnneks ei lõppenud väravaga. Poolajale läksime 0:0 seisult, tagasi tulles kartsime, et vastased hakkavada rohkem riskima, kuid seda ei juhtunud.
Teise poolaja keskel suutsime ühe eduka rünnaku lõpetada väravaga, kui Hendrik ja Mattias näitasid head koostööd, mis tegi mängu lõppseisuks minimaalse edu 1:0.
Turniiri kokkuvõttes oli see igati edukas, võitsime kolm mängu kolmest, lõime 11 väravat.
Turniiril osalesid: Sebastian Palu, Hendrik Madisson, Mattias Mänd, Norman Nikkarinen, Sebastian Tipp, Kauren Kiik, Andero Parktal, Henry Luus, Holger Tõll Lõhmus, Markus Koemets ja Hugo Saul.

Seotud uudised