Uudised U10 võistkond alustas liigaturniire kodumurul

U10 võistkond alustas liigaturniire kodumurul

Pühapäeval,  27.mail toimus Kuusalu KK staadionil U10 esimene Eesti MV turniir, kus osalesid Viimsi MRJK Must, Põhja-Tallinna JK Volta, Tallinna FC Levadia Valge ja JK Kuusalu Kalev.

Esimeses mängus läksime vastamisi Tallinna FC Levadia Valge võistkonnaga. Kohe mängu alguses näitasime head võitlust ja kindlat mängu keskväljal. Tekitasime vastase värava lähistel palju ohtlikke olukordi ja realiseerisime oma väravavõimalused. Võit tuli tulemusega 8:0.

Teises mängus tuli meile vastasteks Viimsi MRJK Must. Mäng läks kohe hästi käima ja domineerisime terve mängu jooksul. Suutsime teha väga palju ilusaid sööte ja tsenderdusi värava alla. Võitsime mängu 9:1.

Kolmandas mängus võistlesime Põhja-Tallinna JK Voltaga. Mäng oli selgelt meie käes, ja vastastele sõnaõigust väga ei andnud. Hoidsime vastastel tugevat ja kõrget pressi peal, mis pani vastased eksima. Suutsime vastaste eksimused enda kasuks pöörata ja skoorida. Võitsime mängu tulemusega 4:1.

Kokkuvõtteks suurepärane esitus võistkonna poolt. Näitasime kogu turniiri vältel, et suudame stabiilset ja head mängu mängida. Rõõmu valmistab see, et söödumängus oleme sammu võrra paremaks läinud.

Palju õnne kogu võistkonnale!

Seotud uudised