Uudised Tüdrukud mängisid esimeses kodumängus Rakverega viiki

Tüdrukud mängisid esimeses kodumängus Rakverega viiki

Esimene kodumäng tuli meil kahjuks mängida mitme olulise mängijata – kes puudus vigastuse, kes EJL reeglite tõttu, kes omal soovil.  Mäng oli nii meile kui vastastele esimene tavamurul mängitav matš hooajal. See pidanuks olema meile eeliseks, kuna treenimegi tavamurul, kuid esimesel poolajal oli pisut parem Rakvere. Väga palju momente ei olnud kummalgi võistkonnal, aga paar korda olime lohakad nurgalöökide ajal vastaste markeerimisega ning vaid Kärdi hea reaktsioon päästis meid kaotusseisust. Kuigi meie ründemängu ülesehitus oli parem ja võistkondlikum kui varasemalt – rohkem sööte ja vähem isetsemist, tagasisöödud löökideks ja äärevahetused, siis olime ikkagi kuidagi uimased. Kumbki võistkond väga justkui ei võidelnud ja mängiti nagu treeningul, nii jäi poolaja tulemuseks 0-0.

Teist poolaega alustasime oluliselt isukamalt. Panime vastastele surve peale, ja tekitasime järjest olukordi. Lõime tugevalt peale kaugemalt ja andsime häid läbisööte, mis tekitasid ohtlikke olukordi. Nii pääsesime loetud minutite jooksul ka 4 korda väravavahiga 1vs1 olukorda, aga Rakvere väravavaht oli tubli ja tegi nurgad väikeseks – kolmel korral lõime raamist mööda ja korra tabasime teda. Just kui oli tekkinud pähe mõte, et kui ise ära ei löö, siis lüüakse sulle, kui nii see juhtuski – meie kaitsemängija tagasisöödu väravavahile noppis vahelt Rakvere ründaja, kesmängis väravavahist ümber ja lõi palli tühja väravasse.

Võistkonna kiituseks ei hakatud süüdlast otsima, vaid tõsteti veel pressi ja tekitati aina uusi olukordi. Hästi sekkus vahetusest Hanna, kes kõigepealt mängis ise kaitsjatest läbi, kuid silmitsi pääsedes väravavahiga sai taas Rakvere väravavaht taas käed vahele. Seejärel andis Hanna läbisöödu Annabelile, kelle üks-üks olukorra taas väravavaht ära võttis. Kasvatasime aina enam survet ja tahtsime kindlasti väravat saada, 63. minutil see lõpuks ka õnnestus, kui Annabel purjetas äärelt läbi keskele ja sealt lõpuks Rakvere väravavahi ületas. Pärast viigiväravat oli allesjäänud 7 minuti jooksul mäng elektrit täis – kumbki võistkond ei tahtnud viigiga leppida ja kaitse oli mõlemal pool küllaltki unustatud, kõikide jõududega liiguti rünnakule. Võimalusi oli mõlemal poolel veel värav ära lüüa, aga hakkama ei saanud sellega kumbki võistkond, nii lõppeski mäng 1-1 viigiga.

Natukene kahju oli raisatud võimalustest, aga vähemalt suutsime seekord juba piisavalt võimalusi luua hea kokkumänguga. Rakveret tuleb ka kiita hea ja viisaka mängu eest ja ei saa öelda, et nad viigipunkti polnud ära teeninud.

Protokoll

Seotud uudised