Uudised Naiskond alustas rahvaliigas edukalt

Naiskond alustas rahvaliigas edukalt

Pühapäeval kohtus Kuusalu Kalevi naiskond naiste rahvaliigas Keila naiskonnaga. Meil nii mõnegi mängija jaoks tuli see mäng veel pisut varavõitu, veel liiga vähe murutrenne selja taga. Mõlemas võistkonnas oli lisaks naistele ka noormängijaid U15 vanuseklassist, kes naiskondi aitama võeti.

Naiskond mängul

Mängisime poolel väljakul 6+1 mängijaga. Päikeselisel päeval toimunud mängu alustasime 2-3-1 formaadis, vastaste 3-2-1 vastu. Saime keskvälja oma kätte ning haarasime kohe initsiatiivi. Mäng sujus hästi ja loovalt mängides saime mitmeid häid väravavõimalusi. Mängu 9. minutil siirdusime 1-0 juhtima, kui äärelt tulnud tsenderduse lõi väravasse Pille. Jätkasime pallivaldamist, kuid vastased kaitsesid tublilt ja meil avapoolajal rohkem väravaid lüüa ei lastud.

Teist poolaega alustasime kohe teravalt kui Caroly ideaalse sööduga vabastas Kristina-Margoti, kes kõmmutas ühe puutega palli väravavõrku. Pärast eduseisu suurendamist jäime pisut laisaks ja lasime vastastel mängu initsiatiivi haarata, aga ka kahekesi kolme vastu olukordades said kaitsjad ohud likvideeritud. Saime ka häid vasturünnakuid, kus mitu korda pidanuks sööt viima ründaja silmitsi väravavahiga, aga magasime söödu maha. Paar korda ka leidsime need olukorrad, aga siis tõmbas vastaste väravavaht pikema kõrre. Väravaid mängus rohkem ei löödudki ning saime oma rahvaliiga avamängus 2-0 võidu.

Kristina-Margot väravat löömas

Kristina-Margot väravat löömas

Rahule võis jääda söödumänguga ja vabanemistega, aga pallikaotuse järel kaitsesse ümberorganiseerimist tuleb veel parandada.

Seotud uudised